Loopbaan

Blockchain
Katja van Kranenburg, Dutch Blockchain Coalition

Gratis blockchaincursus belooft laagdrempelige instap

Dutch Blockchain Coalition lanceert Nationale Blockchain Cursus.

Katja van Kranenburg © Dutch Blockchain Coalition,  Davien Fotografie
21 november 2019

De Dutch Blockchain Coalition brengt een gratis online cursus over blockchain. De cursus die afgelopen week is gelanceerd moet geïnteresseerde Nederlanders op laagdrempelige wijze voorzien van basiskennis over deze technologie.

Blockchain bestaat al enige jaren en in die tijd zijn er talloze boeken, cursussen en presentaties over geweest. Meesurfend op de hype, meegaand met de trend. Toch vond de Dutch Blockchain Coalition (DBC) het nodig om nu een nieuwe cursus te lanceren. En met goede reden, vertelt Katja van Kranenburg, advocaat-partner bij CMS en leider van DBC's Human Capital Agenda.

Wildgroei en fragmentatie

“Je ziet soms door de bomen het bos niet meer”, vindt Van Kranenburg. Er is zoveel geschreven en verteld, dat veel mensen niet weten waar ze moeten beginnen als ze meer willen leren over blockchain.

“Bovendien is veel gedeelde kennis gedoseerd, dus je krijgt alleen maar informatie over een klein onderdeel van de technologie. Je krijgt niet altijd een volledig beeld van wat er met blockchain mogelijk is. En de informatie klopt ook niet altijd.”

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!