Overslaan en naar de inhoud gaan

Eerste ultrabook van Dell: XPS 13

De XPS 13 lijkt veel op Apples MacBook Air en kan acht uur werken op een volle batterij. Het apparaat biedt dezelfde functionaliteit als een doorsnee laptop, en krijgt een standaard toetsenbord. Het zal in luttele seconden opstarten en gebruiksklaar zijn. De XPS 13 zal worden uitgerust met Smart Connect technology, waarmee email en feeds van sociale netwerken ook in de slaapmodus bijgewerkt kunnen worden.
Business
Shutterstock
Shutterstock

Voor professionele gebruiker

De XPS 13 is gericht op professionele gebruikers maar zal wel via verkoopkanalen voor consumenten aan de man worden gebracht, zei een woordvoerder van Dell op de CES. Dell maakt een beweging weg van de consumentenproducten en legt focus op profijtelijker marktsegmenten als de zakelijke desktops en mobiele apparaten. Eerder stopte Dell met de Mini netbooks en enkele modellen van de Streak tablet, die zich niet konden verheugen in warme belangstelling van consumenten.

Dells ultrabook krijgt Intels dualcore i3, i5 of i7 Sandy Bridge processor, solid state-opslag tot 256GB en 4GB aan RAM-geheugen. Een camera en een USB 3.0-poort zijn aan boord.

Ultrabooks stelen Electronics Show

De ultrabooks van de verschillende leveranciers nemen een belangrijke plaats in op de CES, waar Dell overigens bescheidener dan eerdere jaren aanwezig is. Ook Lenovo , HP en Acer kondigden ultrabooks aan.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in