Deals

15 april 2011
Delfzijl gaat zaakgericht werken met systeem Decos
Gemeente Delfzijl gaat sneller reageren op vragen van burgers, bedrijven of andere overheidsinstellingen. De nieuwe manier van werken is mogelijk gemaak door invoering van een Decos ‘zaaksysteem’, dat er onder meer voor zorgt dat documenten, brieven, e-mails, faxen en telefoonnotities met betrekking tot een aanvraag telkens in één zaakdossier worden gebundeld.
Daardoor is er meer inzicht in de status van aanvragen en deze informatie kan vervolgens gedeeld worden met burgers. Op dit moment kunnen de inwoners van de gemeente Delfzijl telefonisch en aan de balie inzicht krijgen in de status van hun aanvraag en vanaf het derde kwartaal van 2011 wordt het ook mogelijk om de status via internet te raadplegen met behulp van DigiD.

Centric voert zelfscannen bij supers van Hoogvliet
Hoogvliet heeft Centric de opdracht gegeven om binnen anderhalf jaar een groot gedeelte van zijn zestig winkels te voorzien van een zelfscansysteem. Naar verwachting gaat de eerste Hoogvliet-winkel nog dit jaar live met de door Centric-partner Re-Vision ontwikkelde oplossing MY-Scan. MY-Scan is al in gebruik bij Tesco en Carrefour. Centric integreert het systeem met zijn ‘StoreWorld’ Point-of-Sale-software, die Hoogvliet vorig jaar heeft ingevoerd.

P&O Zorgcombinatie Zwolle is online dichterbij
Zorgcombinatie Zwolle stapt voor zijn personeelsadministratie en de salarisverwerking over op e-HRM en Payroll van Unit4. Vanwege de vijf zorglocaties, en sinds kort ook nog een aparte locatie voor alle ondersteunende (staf)diensten, heeft de P&O-afdeling van Zorgcombinatie Zwolle met een groot aantal informatiestromen te maken. Vaak is de afstand naar de P&O-afdeling voor een deel van de 1000 medewerkers en 450 vrijwilligers letterlijk en figuurlijk te groot.

Qurius via raamwerk bij Van Gansewinkel binnen
Qurius en Van Gansewinkel Groep hebben een raamovereenkomst afgesloten voor het realiseren van diverse automatiseringsprojecten bij andere onderdelen van Van Gansewinkel Groep. Het contract volgt op Dynamics-implementaties bij Gansewinkels werkmaatschappijen Maltha Glasrecycling en Coolrec.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!