Deals

6 mei 2011
Cofely mag koelmiddel R22 uitbannen bij Thales
Thales Nederland (defensie-industrie) heeft Cofely opdracht gegeven voor het energiezuiniger maken van zijn datacentrum in Hengelo. Cofely gaat daartoe de stroomvoorziening, koeling, klimaatbeheersing en brandveiligheid van het datacentrum vervangen. De toepassing van onder meer moderne koelapparatuur moet de huidige PUE van 1,7 terugbrengen naar 1,2 (de PUE is de verhouding tussen het totale energiegebruik en het energieverbruik van alleen de IT-apparatuur). Dat zou dan een reductie van de CO2-uitstoot met ruim 200 ton per jaar betekenen.
Trigger voor de vernieuwing was naast de wens van meer bedrijfszekerheid en lager energieverbruik de noodzaak om voor 2015 het gebruik van het koudemiddel R22 uit te bannen.

Centric verbindt logistiek, ERP en FMS bij Heilsleger
Leger des Heils ReShare heeft Centric ingeschakeld voor de invoering van een Plan&Go transportmanagementsysteem. Plan&Go TMS wordt geïmplementeerd als onderdeel van de totale automatisering en wordt gekoppeld aan zowel het ERP-systeem als het FMS (fleetmanagementsysteem) van de stichting. Het systeem moet in september live gaan. ReShare is het onderdeel van het Leger des Heils dat zich bezighoudt met de inzameling van kleding en textiel en het plaatsen, legen en omwisselen van kledingcontainers.

TNT gunt onderhoud van SAP-applicaties aan Ctac
Ctac gaat het functioneel onderhoud en eventuele uitbreiding verzorgen van SAP-applicaties die TNT Post gebruikt voor onder meer financiën en logistiek. Daartoe is een op jaarbasis te heroverwegen raamwerkovereenkomst getekend. Ctac biedt de dienstverlening vanuit zijn SAP Software Ontwikkelstraat en mag daarbij zijn eigen softwareontwikkelstandaarden hanteren. Over het werkvolume of de te verwachten omzet uit het contract wil Ctac’s CEO Henny Hilgerdenaar op dit moment nog geen uitspraken doen.

Zoetermeer ‘surft’ via iTV zijn burgers tegemoet
De gemeente wil met de inzet van nieuwe media de dienstverlening verbeteren. In dat kader heeft het bij Centric een iTV.Loket besteld. ITV.Loket maakt het de burger mogelijk vanuit de huiskamer via een live-verbinding contact te leggen met een medewerker naar keuze op het klantcontactcentrum van de gemeente. De medewerker en burger kunnen elkaar zien en met elkaar spreken, samen door websites browsen en documenten delen. Zoetermeer wordt de eerste gemeente in Nederland die deze oplossing gaat inzetten.
 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!