Deals

20 oktober 2011

Om zijn business agility en klanttevredenheid te vergroten, implementeert Getronics een geïntegreerde suite van serviceassuranceoplossingen van CA Technologies. Dat moet de infrastructuurdienstverlener in staat stellen zijn klanten in de toekomst consistenter garanties voor performance, beschikbaarheid en kwaliteit van IT-services te bieden. De software van CA zal medewerkers van Getronics meer overzicht bieden vanuit een servicesperspectief. Getronics wil zo zijn activiteiten meer plannen op basis van de businessimpact bij de klant. Ook wordt het beter mogelijk te reageren op veranderingen in de infrastructuur, zonder dat dat effect heeft op de levering van de services.

Centric heeft bij ReShare (onderdeel van het Leger Des Heils) zijn transportsoftware Plan&Go TMS ingevoerd. ReShare houdt zich onder meer bezig met de inzameling van kleding en textiel en het plaatsen, legen en omwisselen van kledingcontainers. Het Leger Des Heils hoopt met Plan&Go TMS flink op de kosten te besparen door met name de routeplanning en -optimalisatie. Centric heeft Plan&Go TMS gekoppeld aan zowel het ERP-systeem als het fleetmanagementsysteem (FMS) ‘Prometheus’ van ReShare.

ICTroom Company gaat de zaalinrichting voor het nieuwe ‘NAP’-datacenter van Terremark op Schiphol verzorgen. Het NAP of Amsterdam moet onderkomen bieden aan Terremarks Enterprise Cloud-platform dat IT-infrastructuur ‘on demand’ biedt. Het eerste datacenter van de campus dat inmiddels operationeel is, biedt een oppervlak van ruim 2.700 m² datavloer. Terremark is een dochteronderneming van Verizon Company en positioneert zich met infrastructuuroplossingen.

Medicore gaat aan het Bethesda-ziekenhuis in Hoogeveen software leveren voor registratie en facturatie van DBC’s (diagnosebehandelcombinaties). Vanaf 1 januari 2012 is de nieuwe wijze van registreren voor verzekerde zorg (DOT) verplicht. Het Bethesda-ziekenhuis neemt jaarlijks bijna tienduizend patiënten op.

Medicore heeft zich met medewerkers in Nederland (80) en India (30) gespecialiseerd in webbased applicaties voor de gezondheidszorg.

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!