Loopbaan

Carriere
Svenja de Vos

De carrière van…. Svenja de Vos

‘Ik weet wat ik kan’

24 april 2017

Echt spannend vond Svenja de Vos het niet toen zij in oktober vorig jaar haar baan opzegde voordat ze iets anders had gevonden. “Mijn omgeving kreeg er meer de kriebels van dan ik, maar ik weet wat ik kan en had er alle vertrouwen in dat er wel weer iets moois op mijn pad zou komen.” Na veertien jaar Tele2 vond ze het tijd voor iets anders.

Wat precies, wist ze nog niet, maar ze vond dat ze rustig de tijd moest nemen om dat te ontdekken. “Bovendien vind ik het niet eerlijk naar mijn huidige werkgever toe als je dat gaat zitten doen als je nog aan boord bent. Je moet er vol voor gaan en het er niet half bijdoen.”

Ze nam afscheid van Tele2 en keerde terug vanuit Zweden naar Nederland. Het was fijn om haar sociale leven weer op te kunnen pakken – al probeerde ze dat ook toen ze in Scandinavië werkte door vrijwel ieder weekend op en neer te vliegen. Het was eigenlijk de bedoeling dat ze zes maanden vrijaf zou nemen. Maar in plaats van op 1 april begon ze op 1 januari al weer aan een nieuwe baan. “Ik heb nog geprobeerd om een paar maanden later te beginnen bij LeaseWeb, maar daar wilden ze hier niets van weten”, lacht ze. Via een headhunter hoorde Svenja van de mogelijkheden bij het internationale hostingbedrijf. Een van de oprichters ging met sabbatical en zijn functie van CTO kwam hierdoor beschikbaar. Volgens Svenja is die functie haar op het lijf geschreven. “De cloudindustrie maakt grote stappen voorwaarts en ik kijk ernaar uit om LeaseWeb te helpen naar het volgende niveau te brengen. Ik geloof sterk in een agile-benadering, waarin de klant centraal staat. Dat levert de beste producten op.”

 
Lees het hele artikel
Je kunt dit artikel lezen nadat je bent ingelogd. Ben je nieuw bij AG Connect, registreer je dan gratis!

Registreren

  • Direct toegang tot AGConnect.nl
  • Dagelijks een AGConnect nieuwsbrief
  • 30 dagen onbeperkte toegang tot AGConnect.nl

Ben je abonnee, maar heb je nog geen account? Neem contact met ons op!