Consortium wint aanbesteding Wigo4it

8 juli 2013
Een consortium van LinkiT, Motion10, Bartosz en DiVetro is verkozen tot partner van Wigo4it, ICT-dienstverlener van de sociale diensten van de vier grote steden in Nederland. De andere twee partners zijn Atos en Ordina.

Het consortium gaat Wigo4it voorzien van tijdelijk ICT-personeel en denkt mee over ICT-ontwikkelingen en de dienstverlening van Wigo4it. De mantelovereenkomsten zijn op 1 juli ingegaan. De overeenkomsten gelden voor twee jaar, met tweemaal een verlengingsoptie van een jaar. Wigo4it heeft de leveranciers via een niet-openbare Europese aanbesteding geselecteerd.

LinkiT is specialist in IT-staffing, systeemontwikkeling en technische beheervraagstukken en is penvoerder van het consortium. Motion10 is een specialist op het gebied van portaal- en integratietechnologie. DiVetro is gespecialiseerd in informatieanalyse, sourcing- en regievraagstukken. Bartosz is een dienstverlener op het gebied van testen en testmanagement.

IT-landschappen steeds complexer

Patrick Rikken, directeur van DiVetro, voorspelt dat gezamenlijke inschrijvingen van specialistische partijen in de toekomst vaker zullen plaatsvinden. “We zien al jaren een tendens dat de behoefte aan echte specialisten exponentieel groeit. IT-landschappen worden steeds complexer en eindgebruikers steeds kritischer. Klanten willen vaker en sneller geholpen worden met bedrijfskritische en specialistische toepassingen.” Bob de Jong van Motion10 vult aan: “Als generalist is het moeilijker om waarde toe te voegen. Met dit consortium dekken we het hele spectrum van de inhuurbehoefte bij Wigo4it met echte specialisten.”

Lees meer over
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.