Overslaan en naar de inhoud gaan

Ciber organiseert app-wedstrijd voor organisaties

Ciber daagt bedrijven uit om een idee in te zenden voor een nog niet bestaande Enterprise Mobility app. Dit is een app die helpt bij het mobiel maken van de organisatie. Het app-voorstel moet in ieder geval toegevoegde waarde voor het bedrijfsproces opleveren. Bedrijven kunnen hun idee tot 10 september hier aandragen.
Tech & Toekomst
Shutterstock
Shutterstock

'Liken' op Facebook

Alle inzendingen worden op een speciale Facebookpagina geplaatst. Bezoekers kunnen stemmen op het in hun ogen beste idee door middel van de beroemde ‘like’ knop. De drie apps met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Een jury zal zich over de drie finalisten buigen. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het Mobility Event van Ciber, bij SAP in ’s-Hertogenbosch op 11 oktober. Ciber ontwikkelt de winnende app geheel kosteloos en de indiener van het idee ontvangt een iPad.

Tijd voor een nieuwe wedstrijd

Vorig jaar organiseerde Ciber een innovatiewedstrijd voor haar eigen werknemers – So you think you can innovate geheten. “Het werd tijd voor een nieuwe wedstrijd en dat is ItsApp2U geworden, dat zich richt op het mobiel maken van organisaties en bedrijfsprocessen. Enterprise Mobility levert organisaties strategische voordelen op: het verhoogt de productiviteit en effectiviteit van medewerkers, het verbetert de kwaliteit van de dienstverlening en het verhoogt de slagkracht en flexibiliteit van organisaties ten opzichte van concurrenten”, licht een woordvoerder toe.

Met de wedstrijd hoopt Ciber meer aandacht te krijgen voor haar Enterprise Mobility activiteiten, één van de speerpunten van het bedrijf. Het levert onder meer mobiele apps, van ontwerp tot implementatie. Er werken wereldwijd zo’n 7000 mensen. In Nederland heeft Ciber vestigingen in Nieuwegein, Eindhoven, Den Bosch en Amsterdam.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in