Business

29 juni 2006
Aardappelconcern AVEBE verbindt deze zomer zijn 13 vestigingen in Europa, Azië en de VS via het internationale netwerk van KPN in Europa en diens partner SingTel in Azië. Het netwerk is bedoeld voor de interne communicatie en moet snelheidswinst opleveren tegen lagere kosten. Het netwerk moet bovendien bedrijfszekerder zijn en het mogelijk maken op alle vestigingen dezelfde applicaties te gebruiken. Het contract heeft een looptijd van drie jaar.

Thomassen Compression Systems in Rheden heeft gekozen voor een draadloos netwerk van Trapeze Networks voor de realtime verwerking van magazijninformatie in het ERP-systeem. Vosko Networking implementeert het netwerk. Doel is arbeidskosten uit te sparen en fouten voorkomen.

Independer.nl werkt sinds kort met de website-oplossing eService Center van Trinicom. Hiervoor koos de adviesorganisatie omdat ze haar website er makkelijker zelf mee zou kunnen inrichten en bijhouden.

ABB Ltd heeft voor zijn Business Unit Printing 100 werknemerslicenties aangeschaft van de FactoryLink-productieautomatiseringssoftware van UGS. ABB, dat onder meer automatiseringssystemen ontwerpt voor het drukken van kranten, integreert FactoryLink in zijn MPS Control Console, een onderdeel van het controlesysteem voor drukpersen. Dat levert een gebruikersinterface op die de afdrukkwaliteit en productiviteit moeten vergroten.

Vermogens- en pensioenenbeheerder AZL heeft gekozen voor het beslissingsondersteunende systeem Prisma van Ortec. Doel hiervan is optimalisering van de beleggingsportefeuille en het bieden van gedetailleerde rapportages van de kortetermijnrisico’s voor de klanten. AZL richt zich namelijk steeds meer op fiduciair risicobeheer.

Het Brabants Historisch Informatie Centrum laat zijn historische archieven digitaliseren door M&R micro-imaging uit Kampen. Het BHIC wil hiermee de historische informatie zoals doop- en trouw- en begraafregisters van Noordoost Brabant op zijn website ter beschikking kunnen stellen.

Invu heeft pensioenverzekeraar OPTAS een oplossing geleverd waarmee OPTAS alle verzekeringsdocumenten, berichten en overzichten ind e correcte opmaak elektronisch beschikbaar kan stellen aan klanten, werkgevers en pensioenadviseurs. De benodigde 80 licenties Invu S200 worden geïmplementeerd door Futureproof Document Soluitons in Ridderkerk.

Zorveiling.nl heeft gekozen voor CB2Care van CB2 om de WMO-zorg - zoals huishoudelijke verzorging - via internet te veilen. Gemeentes kunnen namelijk bij de invoering van de WMO elke zorgvraag individueel aanbesteden. Door de koppeling met Zorveiling.nl kan een gemeente via het WMO-loket de gespecificeerde zorgvraag anoniem doorplaatsen, waarna aanbieders daar een bod op kunnen doen. CB2Care is een functiecodeboek waarmee duidelijk is welke diensten de cliënt van de aanbieder mag verwachten.

Network Applicance gaat nauw samenwerken met B+P Computersystems. Hiermee denkt NetApp zijn positie op de enterprise-markt uitbreiden, omdat B+P daar goed vertegenwoordigd is.
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.