Business

1 juni 2006
Warenhuisconcern de Bijenkorf heeft gekozen voor Symbol Technologies, Inc. voor het leveren van een oplossing voor draadloos scannen van goederen in het distributiecentrum. Het systeem is door Symbol ook in een aantal winkels geïmplementeerd.

KN, importeur van Konica Minolta
Business Solutions in Nederland, en CSS Solutions zijn een strategische samenwerking aangegaan, gericht op het ontwikkelen en leveren van oplossingen voor documentverwerking met een intelligente koppeling naar ERP-, CRM- en Document Management systemen.

Bike Totaal en e-Buzz hebben een overeenkomst gesloten voor de levering van het internetbestelsysteem Easy Order. Zes Bike Totaal-ondernemers zullen Easy Order op korte termijn in een pilot-project gaan gebruiken.

De firma SCC, internationale leverancier van ICT-diensten en -oplossingen, heeft het volledige machinepark van Manpower in Nederland gemigreerd. Op alle 160 vestigingen is het totale bestand aan fat-clients inclusief monitoren, printers en multifunctionals vervangen. Tevens verzorgt SCC op basis van managed services het onderhoud van de werkplekken en bijbehorende netwerkcomponenten. Hiermee is SCC strategisch ICT-partner geworden bij Manpower.

O‘Neill Europe, producent van surf- en snowwear, heeft gekozen voor Centennial Discovery 2005 voor optimalisatie van zijn IT-infrastructuur. Discovery is een IT-Asset tracking- en managementoplossing die IT-efficiency optimaliseert en daarnaast alle hardware- en softwareassets binnen de organisatie identificeert.

Atos Origin, IT-dienstverlener en Informatica, aanbieder van data integratiesoftware hebben hun samenwerking uitgebreid. De bedrijven werkten al jaren samen op het gebied van business intelligence, en betreden nu ook samen het terrein van datamigratie.

Distributeur ACAL gaat de producten van BackupAgent BV, leverancier van online backup software en services uit Delft, ook over de grens aanbieden. Aangevangen wordt met België, later zullen ook andere landen volgen.

Ariba, leverancier van oplossingen op het gebied van Spend Management, heeft de ‘Powered by SAP NetWeaver’-status verkregen voor zijn Ariba Supplier Network.

De leiding van Celerant Consulting heeft overeenstemming bereikt met Novell Inc. over de acquisitie van Novell’s meerderheidsbelang ter waarde van ongeveer 77 miljoen dollar.

Land van Horne, één van de grootste aanbieders van zorg in Limburg en Zuidoost-Brabant, gaat Q-Zorg invoeren, het op Microsoft Dynamics NAV (Navision) gebaseerde zorginformatiesysteem van Qurius. Met Q-Zorg gaan ruim 1.450 medewerkers op een eenduidige wijze werken.

Deloitte heeft Q-Zorg van Qurius gecertificeerd als eerste ICT-oplossing die voldoet aan de invulling van de automatiseringsaspecten die de Kaderregeling AO/IC aan zorgaanbieders stelt.
Reactie toevoegen
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.