Overslaan en naar de inhoud gaan

'Apple boekt reuze-locatie voor introductie nieuwe iPhone'

Apple pakt groots uit voor de bijeenkomst waarbij de opvolger van de iPhone 6 en 6 Plus voor het eerst worden getoond. Daarbij wijkt het bedrijf af van de jarenlange traditie het Yerba Buena Center in San Francisco af te huren. In plaats daarvan tuigt Apple het Bill Graham Civic Auditorium op, tenminste, dat beweren bronnen van BGR en Hoodline.
Business
Shutterstock
Shutterstock

De nieuwe locatie zou duiden op een groots evenement. De zaal kan maar liefst 7000 mensen bevatten, terwijl het Yerba Buena Center maar 1470 plaatsen heeft. Het is ook niet de eerste keer dat Apple dit centrum gebruikt. In 1977 toonden Steve Jobs en Steve Wozniak er voor het eerst hun Apple II computer.

Het gaat allemaal om speculatie want Apple heeft nog geen enkele uitnodiging verstuurd. Toch wijzen een drietal argumenten naar deze conclusie. Eerdere lekken hebben al zeer waarschijnlijk gemaakt dat Apple het evenement houdt op 9 september. Het Bill Graham Civic Auditorium is volgens de eigenaar voor de periode 4 tot 10 september gehuurd door een klant die geheimhouding heeft geëist. De klant wil een besloten evenement houden dat ook staat omschreven als een 'trade show'. Volgens de eigenaar is zo'n periode hoogst ongebruikelijk voor een normale trade show, want Labour Day, een traditionele vrije dag in de VS, valt in deze periode. Bij de locatie zijn inmiddels al extra beveiligingsagenten en politie actief maar die willen verder geen details geven.

De afdeling planning van de gemeente San Francisco heeft verder een aanvraag binnen gekregen om een viertal ramen van het betreffende gebouw tijdelijk te mogen verwijderen voor het aanbrengen van 4,5 meter hoge logo's.

Gerelateerde artikelen
Gerelateerde artikelen

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in