Overslaan en naar de inhoud gaan

Zet de volgende stap in security

Tijdens de Cloudflare Immerse-serie die dit jaar door Europa reist en op 10 mei in Utrecht stopt, krijgen IT-beveiligingsprofessionals de kans om te bespreken en te leren hoe u en uw collega's strategische initiatieven op het gebied van beveiliging, netwerken, cloud en digitaal uitvoeren.
Ontmoet onze experts en industrietitanen tijdens Cloudflare Immerse in Utrecht op 10 mei.

Samen met onze Chief Technology Officer, John Graham-Cumming, en een reeks bekende sprekers uit de branche en interessante merken, zal het evenement de toekomst van beveiliging en digitale transformatie verkennen.

Op de agenda: een voorlichting en uitwisseling tussen vakgenoten
De uitwisseling van ervaringen en inzichten is het hoofddoel van dit evenement. Hoor van onze bedrijfsleiders John Graham-Cumming en Tony Van den Berge die de wereldwijde en lokale beveiligingstrends delen die we zien vanuit het unieke gezichtspunt van Cloudflare's wereldwijde netwerk.

Voor inzichten over hoe bedrijven het volledige potentieel van digitalisering kunnen realiseren, brengen we Hans P. Jak naar het podium, een doorgewinterde digitale transformatie executive die heeft gewerkt met organisaties als Philips, PPG, Siemens en de gemeente Rotterdam.

Voor degenen die hun eerste stappen naar een Zero Trust framework plannen, maar ook voor bedrijven die deze reis al maken, is er een levendige fireside chat tussen onze Zero Trust en SASE leider en cybersecurity auteur en allround IT expert Mark Tissink, die heeft gewerkt met en vele CISO's heeft gecoacht bij toonaangevende Nederlandse merken.

We zullen ook horen van Cloudflare-klanten van spannende wereldwijde Nederlandse merken, Dept en Otrium over hun beveiligingsstrategieën en best practices.

Bent u klaar om te leren en u te laten inspireren? Reserveer uw plaats bij Cloudflare Immerse, Utrecht.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in