Overslaan en naar de inhoud gaan

Meer doen met data

Op 16 november 2021 vindt het jaarlijkse Dell Technologies Forum Nederland weer plaats. De aftrap van dit virtuele event? Die verzorgt CEO Michael Dell zelf! Isabel Moll, de nieuwe algemeen directeur van Dell Technologies Nederland, is hier keynotespreker.
Veel bedrijven worstelen met data.

En de bekende presentatrice Astrid Joosten leidt een paneldiscussie. Ook aan entertainment is gedacht met een muzikale afsluiter van wereldformaat. Snelle beslissers die zich meteen inschrijven, maken bovendien kans op het nieuwe boek van Michael Dell.

‘The Future of Data is Innovative’ is een van de drie thema’s van het forum. De sessies rondom dit thema draaien om de toekomst van data. Veel bedrijven krijgen steeds meer gegevens voor hun kiezen en vinden het lastig hier goed mee om te gaan. Hoe en waar sla je het allemaal op? Wat doe je als je niet meer genoeg ruimte of rekenkracht hebt? Hoe ga je om met inconsistenties in gegevens? En hoe herken je de juiste inzichten? En hoe herken je de juiste inzichten? In de sessies over dit onderwerp geeft Dell Technologies antwoorden.

Meer data, meer complexiteit
Ruud Mulder van Dell Technologies gaat in zijn sessie ‘Create New Value by Innovating with Data’ dieper in op hoe organisaties meer waarde uit data halen. Reden? Onze wereld wordt steeds digitaler en bedrijven verzamelen steeds meer data. Traditionele IT-strategieën werken hierdoor niet meer. Deze hinderen de datastroom binnen bedrijven zelfs; met desastreuze gevolgen. Ondernemingen nemen hierdoor beslissingen op basis van verouderde, verkeerde of incomplete data. Dat leidt weer tot gemiste klanten of verkoopkansen, inefficiënte supply chains en foute strategische beslissingen. Met als resultaat? Dat bedrijven mogelijk miljoenen euro’s aan potentiële omzet mislopen.

Wat brengt het organisaties als zij opkomende technologieën omarmen? Mulder laat zien dat dit de kans geeft om innovatiever met data om te gaan en nieuwe waarde te creëren. Alleen zo bieden ze toekomstige uitdagingen het hoofd.

Inspringen op het veranderde economische klimaat
In de sessie ‘Achieve Outcomes for any Workload, Anywhere’ duikt Ben Jastrab van Dell Technologies in de eisen voor moderne bedrijfsapplicaties. Hij laat de noodzaak zien voor bedrijven om datagroei aan te kunnen met systemen en applicaties. Dit vraagt om opslagoplossingen die efficiënt met data omgaan; het liefst met een intelligente schaalbaarheid. Zo voegen bedrijven naar wens capaciteit en rekenkracht toe.

Jastrab maakt duidelijk dat zij met deze oplossingen dan ook klaar zijn voor het veranderende economische klimaat. Ook bespreekt hij wat de voordelen zijn van werken met Dell Technologies. Een van die pluspunten? Dat bedrijven dan altijd een strijdplan hebben om in te springen op de volgende veranderingen.

Hoe middelgrote en kleine bedrijven tijd besparen
PowerEdge-servers, zijn die geschikt voor middelgrote en kleinere bedrijven? Ja, vertelt Peter Waugh van Dell Technologies in de sessie ‘Discover Next-Generation PowerEdge Servers Purpose-Built for AI and the Edge’. De servers halen hiermee technologie in huis om beter te innoveren en te groeien. En om beter in te springen op de vele veranderingen. Ook zetten ze hiermee een stap in de richting van een autonome infrastructuur.

Deze servers leveren bedrijven zelfs een tijdsbesparing op tot wel 85%. Daarnaast helpen ze tientallen processtappen overbodig te maken. Verder zijn bedrijven hiermee klaar voor de mogelijkheden van AI en edge computing, zo brengt Waugh in beeld.

Inschrijving voor 16 november van start
Deze en andere sessies tijdens het Dell Technologies forum op dinsdag 16 november geven bedrijven grip op de digitale toekomst. Check de agenda voor alle sessies en tijden. Of registreer meteen. Alle sessies zijn achteraf, na registratie, ook on demand te bekijken.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in