Overslaan en naar de inhoud gaan

Het belang van remote security

De voorbije jaren is onze manier van werken helemaal veranderd. En dan hebben we het niet alleen over gebruikers die op verschillende locaties inloggen. Ook onze resources geraken in een hybride wereld steeds meer verspreid. Van servers op kantoor tot cloud-gebaseerde applicaties van derde partijen of public cloud-omgevingen zoals Microsoft Azure of Amazon Web Services …
Niemand twijfelt er nog aan dat telewerk een blijver is.

Cyberaanvallen
Het spreekt voor zich dat zo’n gevarieerde en flexibele omgeving tal van nieuwe toegangspoortjes voor hackers doet ontstaan. Bedrijven hebben dus altijd en overal nood aan goed beveiligde connecties, resources en devices. Hoewel de schade van een incident rampzalig kan zijn, is het voor IT niet mogelijk om deze gigantische taak erbij te nemen. Sophos biedt daarom krachtige en betrouwbare oplossingen die bedrijven helpen om nieuwe uitdagingen het hoofd te blijven bieden.

Incidenten tijdig onderscheppen
Afhankelijk van het bedrijf zijn er verschillende manieren om security uit te rollen. Van VPN clients om veilig te connecteren tot een Zero Trust securityaanpak waarbij gebruikers, devices en applicaties bij iedere connectie individueel gecontroleerd worden. Sophos Intercept X zorgt ervoor dat alle apparaten beschermd zijn en de EDR-functie biedt de tools om aanvallen te detecteren en te verhelpen voor ze een probleem worden. En voor wie nog een stapje verder wil gaan, kan Sophos zelfs Managed Threat Response (MTR) voorzien. Een overzicht van alle oplossingen vindt u hier.

Live-event
Om de ernst van de risico’s aan te tonen, organiseert Sophos op 26 januari om 15u30 het live-event ‘Ask Me Anything: Hacked from Home’. Rafael Federer, CTO van NSIDE Attack Logic, zal er demonstreren hoe één medewerker die thuiswerkt en een online vergadering bijwoont, voor hackers al voldoende kan zijn om in te breken in het volledige bedrijfsnetwerk.

U kunt zich hier registreren voor dit event.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in