Overslaan en naar de inhoud gaan

De digitale toekomst van werk

Op 16 november 2021 vindt het jaarlijkse Dell Technologies Forum Nederland weer plaats. De aftrap van dit virtuele event? Die verzorgt CEO Michael Dell zelf! Isabel Moll, de nieuwe algemeen directeur van Dell Technologies Nederland, is hier keynotespreker.
Door de coronapandemie zijn veel dingen voorgoed veranderd.

En de bekende presentatrice Astrid Joosten leidt een paneldiscussie. Ook aan entertainment is gedacht met een muzikale afsluiter van wereldformaat. Snelle beslissers die zich meteen inschrijven, maken bovendien kans op het nieuwe boek van Michael Dell.

Een van de thema’s van het forum is ‘The Future of Work is Intelligent’. Veel bedrijven gebruiken tegenwoordig uiteenlopende ecosystemen voor verschillende bedrijfsonderdelen of activiteiten. Dit maakt het vaak lastig om vlekkeloos op afstand te werken. Talloze bedrijven ervoeren dit tijdens de coronapandemie; iedereen moest plotseling vanuit huis werken en daar waren hun systemen niet op ingericht. Hoe laten we dat slimmer werken? Hierover gaan verschillende forumsessies binnen dit thema.

Thuiswerken is here to stay
Werken op afstand was heel lang zo’n onderwerp waar veel over werd gepraat, maar weinig mee werd gedaan. Totdat we opeens midden in de pandemie zaten. Bij veel bedrijven raakte hun digitale transformatie hierdoor in een stroomversnelling. Wat daarbij is gekomen? Dat thuiswerken een blijvertje is – ook al mogen we tegenwoordig weer naar kantoor. Er is dus een nieuwe situatie waarin mensen thuis én op kantoor willen werken. Maar hoe moeten bedrijven omgaan met de unieke uitdagingen rondom deze hybride manier van werken? Die vraag staat centraal in de themasessie ‘The Radical Accelaration of Hybrid Workstyles’ van Kevin Turchin en Drew Tosh van Dell Technologies.

Digitale werkplek klaar voor de toekomst
Een andere interessante sessie op het gebied van digitaal werken, is ‘Work and Learn from Anywhere with a Digital Workplace’. Met als spreker: Dell Technologies-expert Jaap van Oostendorp. Welke laatste ontwikkelingen ziet hij voor de digitale werkplek? Bijvoorbeeld dat dit het juiste moment is om goed te checken hoe werken op afstand is ingericht. Zijn advies daarbij: grijp deze mogelijkheid aan om een toekomstbestendige digitale werkplek te maken.

Dell Technologies weet daarbij als geen ander hoe een flexibele en veilige infrastructuur eruitziet. En hoe je hiermee effectief omgaat, ook al zijn zaken als personeel, data en applicaties over veel verschillende plekken verspreid. Zo krijgen organisaties een digitale werkplek waarin hun medewerkers altijd kunnen werken en leren.

Soepel samenwerken, overal
Natuurlijk is een goede infrastructuur belangrijk. Maar ondernemingen moet ook de juiste tools hebben. Alleen dán blijven werknemers betrokken en productief. Daarnaast moet de onderlinge samenwerking tussen medewerkers goed verlopen. Dit komt aan bod in de sessie ‘Developing a Collaboarative, Agile Workspace with Dell Technologies’.

In deze sessie bespreken Wee Kee Yeo en Jason Goh van Dell Technologies de transformatie van flexibel werk. Zij pleiten voor een geïntegreerd ecosysteem waarin alle middelen en tools voor samenwerking naadloos met elkaar functioneren. Medewerkers communiceren dan altijd effectief, of ze nu werken op kantoor óf ergens op afstand.

Inschrijving voor 16 november van start
Deze en andere sessies tijdens het Dell Technologies forum op dinsdag 16 november geven bedrijven grip op de digitale toekomst. Check de agenda voor alle sessies en tijden. Of registreer meteen. Alle sessies zijn achteraf, na registratie, ook on demand te bekijken.

Reacties

Om een reactie achter te laten is een account vereist.

Inloggen Word abonnee

Bevestig jouw e-mailadres

We hebben de bevestigingsmail naar %email% gestuurd.

Geen bevestigingsmail ontvangen? Controleer je spam folder. Niet in de spam, klik dan hier om een account aan te maken.

Er is iets mis gegaan

Helaas konden we op dit moment geen account voor je aanmaken. Probeer het later nog eens.

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in

Maak een gratis account aan en geniet van alle voordelen:

Heb je al een account? Log in