404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Politici moeten beleid maken waardoor technologie de mogelijkheden krijgt om getest en ingezet te worden

Losse schroeven

Een zorg is of politici al die technologische ontwikkelingen wel bij kunnen benen.

studenten

Onderwijs: Aansluiting is het toverwoord?

Waar studenten en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, is men het snel eens over wat er gebeuren moet. Er moet een betere aansluiting komen van onderwijs op bedrijfsleven en eigenlijk ook andersom.

Slimste studenten nemen zorgstelsel onder de loep

Vandaag starten topstudenten van de 30 beste universiteiten ter wereld met een uitdaging. Op basis van uitgebreide datasets gaan zij de effecten van de economische crisis op de toegang tot gezondheidszorg voor ouderen in Europa onderzoeken.

Beveiliging Assange kost miljoenen

De surveillance van de Britse politie bij de schuilplaats van WikiLeaks-oprichter Julian Assange heeft tot nu toe omgerekend zo'n 13 miljoen euro gekost. Dat berichtte de BBC vrijdag. Assange verblijft sinds juni 2012 in de ambassade van Ecuador in Londen, waar hij 24 uur per dag in de gaten wordt gehouden door de politie.

IT-prijzen voor Applied Gaming, Brains Unlimited en Alliander

Tijdens de eerste Avond van de Digitale Economie, gisteren, zijn diverse IT-Awards uitgereikt. Jurriaan van Rijswijk werd uitgeroepen tot de ICT Personality van het jaar 2014. Brains Unlimited werd winnaar van de ICT Impact Award. CGI en Alliander kregen de ICT Milieu Award.
Microsoft-CEO Steve Ballmer

Ballmer: 'ik heb meer goed gedaan dan verprutst'

Bij eerdere gelegenheden had Steve Ballmer al eens zijn fouten beleden. Maar in een - naar het zich laat aanzien - afscheidsinterview met Fortune houdt hij staande dat hij vaker de juiste beslissing nam dan de verkeerde.

Het opvallendste nieuws volgens Hans Bos

De klim van Nederland op de ICT ranglijst moet aanleiding zijn om na te denken over het maatschappelijk potentieel dat de aanwezigheid van een goede ICT infrastructuur biedt, vindt Hans Bos, National Technology Officer bij Microsoft Nederland.