404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

vuurwerk

Jaaroverzicht 2011

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette.

Datacenters: Hoe krijgen we toenemende hoeveelheid data onder controle?

Automatisering Gids nodigde eerder deze maand een keur aan ervaringsdeskundigen uit voor een rondetafelgesprek over datacenters. Het uitgangspunt voor het gesprek in het Haagse Bel Airhotel zijn de resultaten van het lezersonderzoek naar datacenters dat Automatisering Gids deze herfst deed op Automatiseringgids.nl. Elders in dit magazine kunt u daar meer over lezen.

Automatisering Gids nu ook als app op iPhone

De nieuwsdienst van Automatisering Gids is nu ook beschikbaar via een gratis app voor de iPhone van Apple. De applicatie geeft onder meer toegang tot actuele berichten en de top-10 van meest gelezen berichten.

IPv6 gaat weer 'uit' na Wereld IPv6 Dag in juni

Yahoo, Google en Facebook hebben toegezegd op de Wereld IPv6 Dag, georganiseerd door de Internet Society, hun dienstverlening volledig bereikbaar te maken via IPv6. Na die dag leggen ze echter weer de huidige restricties op, omdat IPv6-verbindingen nog te veel problemen opleveren.

Verizon helpt klanten met IPv6

Verizon biedt bedrijven begeleiding aan bij het bereikbaar maken van hun bedrijfsprocessen via IPv6, het nieuwe internetprotocol.

Taskforce IPv6 deelt prijzen uit

Met nog slechts 100 dagen te gaan voor de uitgifte van het laatste IPv4-adres, heeft de TaskForce IPv6 prijzen uitgereikt aan hen die een voortrekkersrol vervullen in de adoptie van IPv6.

AG Webcast: Nu beginnen met IPv6

Als bedrijven nu beginnen aan een stappenplan dat de organisatie gereed maakt voor IPv6, is dat nog net op tijd. Expert op het gebied van snelle netwerken Paul Hoogsteder legt uit waarom de tijd dringt en hoe het stappenplan eruit ziet, in een nieuwe aflevering van de Automatisering Gids webcast serie 'at the whiteboard' die nu online staat.