404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

Redactie

… survey, de jaarlijkse special naar aanleiding van het salarisonderzoek dat automatisering gids samen met berenschot en ngi-ngn doet. bereikbaar op dinsdag, woensdag en …
ontslagen

50 jaar IT: Eindelijk volwassen?

Nooit meer terug naar ontslagzwendelpraktijken en sollicitatiegesprekken in de showroom van de autodealer! Toch?

feestje

Ook zij zagen Abraham

Belangrijke ontwikkelingen in het vakgebied - 50 jaar AG Connect/Automatisering Gids.

Edward Yourdon overleden

Het is velen ontgaan, en dat gold tot op dit moment ook de redactie van Automatisering Gids: op 20 januari blijkt Edward Yourdon te zijn overleden. Dat overlijden beëindigt een leven dat het verdient om even stil bij te staan.

Ook agile project heeft contract nodig

Het Agile Manifesto heeft gelijk dat er niet onderhandeld moet worden over de details van een oplossing. Maar dat wil niet zeggen dat een agile project geen contract nodig heeft. Met een goed contract, zegt Marianne Korpershoek, zijn de gevolgen van een mislukking beter beheersbaar.

Verborgen 
gevaren 
van agile

Lang niet alle organisaties slagen erin om met succes agile toe te passen. 
Onzichtbare gevaren liggen op de loer. Veel organisaties leren pas in een laat 
stadium de nadelen kennen of komen er pas laat achter dat zij niet aan de 
randvoorwaarden kunnen voldoen. Nicole de Swart en Rini 
van Solingen beschrijven acht verborgen gevaren.

Leugens, manipulaties en businesscases

Businesscases worden vaak gezien als een truc om beslissingen te forceren. Toch kunnen we niet zonder, zeggen Mark de Vries en Jan Bouman. Hoe zijn businesscases goed te ­gebruiken? Er zijn geen eenvoudige regels om kwalitatieve, niet-financiële businessdrivers om te zetten in reële euro’s. De Vries en Bouman onderscheiden vier belangrijke stappen.

Twee derde IT’ers verwacht loonsverhoging

Maar liefst twee derde van de IT-professionals in ons land verwacht dit jaar een loonsverhoging. In 2014 is het gemiddelde uurloon in de IT & Telecom nog gedaald.

IT Tomorrow afl 4. Virtual Desktop Integration herrijst

In deze uitzending van Automatisering Gids en SPS gaan we dieper in op het onderwerp ‘VDI’ oftewel ‘Virtual Desktop Infrastructure’. VDI is geen nieuwkomer in de IT-wereld, maar lange tijd was het wel een ‘zorgenkindje’.

ING: geen reden tot ongerustheid over Trusteer

Eerder vandaag berichtte Automatisering Gids dat IBM zich in de gebruikersovereenkomst voor Trusteer wat veel rechten toekent. Volgens ING is er geen reden voor ongerustheid.

Veel IT-methoden, weinig houvast

Veel organisaties worstelen met het professionaliseren van de omgang met IT. Er wordt geïnvesteerd in de invoering van methodes en werkwijzen. Maar ook met Prince2, SCRUM of het werken onder architectuur ontbreekt het aan grip. Hoe kan het dat al die methodes en werkwijzen daar onvoldoende aan verbeteren? Matthijs Maat en Gert Florijn laten zien welke stappen moeten worden gezet.