Results: 45

studenten

Onderwijs: Aansluiting is het toverwoord?

Waar studenten en bedrijfsleven elkaar ontmoeten, is men het snel eens over wat er gebeuren moet. Er moet een betere aansluiting komen van onderwijs op bedrijfsleven en eigenlijk ook andersom.

Icecat

Icecat neemt Iceshop over

Productdata en integratiediensten voor e-commercesite aanbieden vanuit één organisatie 

Bas van de Haterd

Blog: IT-recruitment innoveert nauwelijks

Nieuwe recruitmentsites in de Nederlandse IT-wereld zijn lang niet altijd een verbetering, stelt Bas van de Haterd, initiatiefnemer van Digitaal-Werven.

Open source

Gaan OSS en Microsoft wel samen?

De afgelopen 15 à 20 jaar was de relatie tussen Microsoft en Linux- en opensourcesoftwarecommunity’s niet best. Linux en OSS bedreigden het verdienmodel van Microsoft, ­terwijl Microsoft Linux en OSS op alle manieren dwarszat. De situatie verandert. Microsoft heeft het afgelopen jaar grote stappen gezet om OSS te adopteren, zegt Jan van der Torn.

Edward Yourdon overleden

Het is velen ontgaan, en dat gold tot op dit moment ook de redactie van Automatisering Gids: op 20 januari blijkt Edward Yourdon te zijn overleden. Dat overlijden beëindigt een leven dat het verdient om even stil bij te staan.

Donald Trump geeft Zuckerberg veeg uit de pan

De flamboyante Amerikaanse presidentskandidaat Donald Trump scoort punten bij de Amerikaanse IT'ers met zijn plan het omstreden Amerikaanse visumprogramma aan te passen.