404 – pagina niet gevonden

Helaas, deze pagina is niet gevonden.

AG Connect is de nieuwe titel waarin de krachten van AutomatiseringGids, IT-Infra en Informatie zijn gebundeld. De link die je gebruikt bestaat niet meer, maar we helpen je graag verder.

Op onze homepage vind je de meest recente artikelen over ‘the amazing world of IT’.

Op zoek naar het laatste nieuws? Ga dan naar ons nieuwsoverzicht.

Hieronder vind je de meest relevante links op basis van de gezochte pagina:

‘IT-arbeidsmarkt trekt fors aan in 2015’

Volgend jaar zal de vraag het grootst zijn naar hbo’ers met een achtergrond in ICT. Voor deze groep geldt dat er vijf keer zoveel vacatures zijn als actief werkzoekenden, waardoor er een nijpend tekort zal ontstaan.
vuurwerk

Jaaroverzicht 2011

2011 was het jaar dat het economisch herstel toch niet doorzette.

Gevecht om IT-talent barst los in Silicon Valley

Gratis maaltijden, een busdienst naar de zaak en opties vallen niet meer op. IT-werkgevers in Silicon Valley proberen nieuw IT-personeel te lokken - en aan zich te binden – met allerlei nieuwe trucs. Daarnaast lopen de salarissen voor IT-professionals in rap tempo op.

Afgestudeerde informatici steeds kritischer over hun studie aan de TU Delft

Afgestudeerde informatici aan de TU Delft vonden de afgelopen jaren snel werk. De meeste alumni zijn hun carrière begonnen als programmeur of systeemontwerper. De studie biedt een goede theoretische achtergrond, maar heeft nauwelijks bijgedragen aan praktische vaardigheden en persoonlijke vorming. Door de jaren heen blijken de afgestudeerden met steeds meer kritiek terug te kijken op hun studie.

Insite versterkt Devote bij elektronische handel

… jaar maakt devote bekend dat omzet en nettowinst in het derde kwartaal fors zijn gestegen. dat betekent dat de onderneming wederom presteert volgens … moeite te hebben. waar andere it -bedrijven openlijk klagen over de krappe arbeidsmarkt , slaagt devote er ogenschijnlijk makkelijk in het team flink uit te breiden. in het eerste halfjaar van 1999 trekt devote vijftig nieuwe consultants aan en laat het weten dat deze groei …