Is de hybrid cloud wel echt de beste keus? Hoe begint u eigenlijk met een cloudtraject? En hoe kunnen automation en orchestration u helpen om de efficiency van uw IT-afdeling en de totale bedrijfsvoering te verbeteren? Lees er alles over in ons e-book met veel praktische tips, checklists, achtergrondartikelen en tutorial blogs. Een must read voor iedereen die de stap naar de cloud overweegt.

De cloud is de hype-fase voorbij. Bedrijven zoeken nu naar praktische mogelijkheden om echt te profiteren van cloudtechnologie. Dat is niet altijd even eenvoudig, omdat mensen en middelen schaars zijn en nagenoeg iedere organisatie te maken heeft met legacy-systemen. Hoe maak je als organisatie de juiste keuzes op cloudgebied en welke cloud leent zich het beste voor welke workload? Wat betekent de stap naar de cloud voor de rol van CIO, IT-manager en IT-operational?

U leest het in ons e-book ‘Hoe creëert u de juiste chemie tussen business en IT?’. Deze praktische gids biedt tips, checklists, achtergrondartikelen en tutorial blogs en helpt u zo op de route naar het bepalen van het beste cloudmodel voor uw organisatie.