Salary Survey 2019

Welkom bij Salary Survey 2019, het jaarlijkse beloningsonderzoek voor IT'ers in loondienst en zzp'ers dat AG Connect en Berenschot dit jaar alweer voor de 20e keer samen doen.

Een recordaantal van ruim 2.600 IT’ers deed vorig jaar mee aan ons salarisonderzoek en ook dit jaar willen we het liefst zo veel mogelijk deelnemers, zodat we weer een schat aan informatie kunnen bieden over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT’ers, maar ook over de beweegredenen om te zoeken naar een andere baan en hun blik op de arbeidsmarkt voor IT'ers.

Salary Survey 2019

Als je deelneemt aan het onderzoek krijg je inzicht in wat jij waard bent en maak je bovendien kans op een Philips Hue Light starterkit, 3x een Nintendo Classic Mini én € 2.000 opleidingsbudget te besteden bij Global Knowledge. Om kans te maken op de prijzen vul je aan het einde je e-mailadres in. Dit e-mailadres is niet gekoppeld aan de resultaten, daarmee blijft jouw reactie volledig anoniem. Je kunt hier ook aangeven of je de resultaten van het onderzoek wilt ontvangen.

Het invullen van de enquête gaat sneller als je je salarisstrookje bij de hand hebt.

De resultaten van de Salary Survey 2019 worden gepubliceerd in AG Connect nummer 6/7, op 15 juni. De resultaten van vorig jaar vindt je hier.

Doe mee en ontdek wat jij waard bent!

Berenschot     AG Connect  
Hans van der Spek MMC RI     Ester Schop