Management

Partnerbijdrage

Visual analytics: sneller slimmere beslissingen nemen

Zoals we hebben beschreven in onze blog ‘De stap na self service BI’ is visual analytics meer dan alleen maar het maken van grafisch aantrekkelijke rapportages en dashboards. Het is vooral een manier om gebruikers zelf aan de slag te laten gaan met data en tot nieuwe inzichten te laten komen. Was Business Intelligence (BI) vooral een tool voor financieel en hoger management, visual analytics is juist een tool voor de werkvloer. Het doel: sneller slimmere beslissingen nemen.

Onderzoeksbureau TDWI ondervroeg bijna 500 business- en IT-managers in bedrijven die al met visual analytics werken naar...

agconnect

Whitepaper

Digital workspace

Mensen, producten, apparaten en applicaties worden steeds mobieler. Om mee te kunnen in de nieuwe manier van werken moet je overal beschikken over de functionaliteit en de informatie om je werk eenvoudig en snel te kunnen doen, bijvoorbeeld door een Unified Communications-oplossing als Skype for Business. Een deel van de organisaties is volop bezig met een digitale transformatie om die ontwikkeling bij te houden. Voor de een betekent dit het inzetten van meer digitale middelen en voor anderen gaat dit verder richting bijvoorbeeld een cloudstrategie.

AG Connect

Whitepaper

Visual analytics for making smarter decisions faster

Onderzoeksbureau TDWI ondervroeg bijna 500 business- en IT-managers in bedrijven die al met visual analytics werken naar hun ervaringen met deze technologie: wie gebruikt deze software waarvoor? Hoe verandert deze technologie de samenwerking tussen business en IT? En hoe tevreden zijn zij met de functionaliteiten in hun pakket? Inspiratie opdoen over hoe visual analytics in uw organisatie kan worden ingezet en waar u dan op moet letten? Download hier het TDWI-rapport ‘Visual analytics for making smarter decisions’.