Beheer

Partnerbijdrage

‘Signalerende functie van onze IT-professionals is goud waard voor voor klanten'

Aan sectorbinding doet LINDEN-IT niet, wél specialiseert het zich. Waarin? In werknemers die in staat zijn oplossing te bieden."Doorleren en doorgroeien is wat onze mensen willen. Dus helpen we ze met opleidingen en het behalen van certificeringen”, vertelt CEO Gerbert Jan Valk. De nadruk bij de detacheerder ligt op support- en beheerprofessionals, maar ook dat is niet in beton gegoten. Valk: “je ergens in specialiseren én onderscheiden is goed, maar het is de mix aan kansen die zich aandient die dit werk pas echt leuk maakt.”

Dat de 'methode' die Linden-IT hanteert aanslaat blijkt wel uit de...

centrify

Whitepaper

Leg de basis voor de nieuwe security in the Age of Access

Het is tijd voor een heroverweging in beveiliging. In 2016 werd meer dan $ 75 miljard besteed aan cyberbeveiliging, en toch steeg het aantal schendingen naar 4,2 miljard incidenten.

Organisaties worstelen vaak met het probleem dat het netwerk blijft uitbreiden, wat leidt tot een grotere attack service. Vanwege security redenen wil je dat het netwerk juist minder kwetsbaar is en dit oppervlak dus verkleinen. Hiervoor is een drastisch andere aanpak van security noodzakelijk. Lees in dit E-book een nieuwe aanpak voor nieuwe security in the Age of Access.