Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Veeam
Datamanagement
VBR v11

Veeam presenteert Veeam Backup & Replication versie 11

Veeam Software kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Veeam Backup & Replication v11 

24 februari 2021
Door: Veeam, partner

Veeam Software kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Veeam Backup & Replication v11 

Het bedrijf levert daarmee de meest geavanceerde databeveiligingsoplossing voor virtuele, fysieke, cloud- en enterprise-workloads. Met meer dan 200 nieuwe features en verbeteringen is deze single solution voor uitgebreid datamanagement krachtig en flexibel genoeg om elke fase van de data-lifecycle te beschermen, terwijl het een antwoord biedt op alle complexiteit van een multi cloud-omgeving voor AWS, Microsoft Azure en Google Cloud Platform.

De belangrijkste nieuwe features in versie 11 omvatten:

  • Disaster Recovery met Veeam Continuous Data Protection (CDP): Elimineer downtime en minimaliseer dataverlies voor Tier-1 VMware workloads met ingebouwde CDP en realiseer direct herstel naar een laatste staat of een gewenst tijdstip voor de beste recovery point objectives (RPO’s).
  • Betrouwbare ransomware-beveiliging: Houd back-ups veilig met onveranderlijke, geharde Linux-repositories die voldoen aan SEC 17a-4(f), FINRA 4511(c) en CFTC 1.31(c)-(d)-regulering en voorkom encryptie door ransomware of onbedoelde of opzettelijke verwijdering; gebaseerd op general-purpose-servers zonder enige hardware lock-in.
  • AWS S3 Glacier en Azure Blob Archive: Verlaag de kosten van data-archivering op de lange termijn en retentie tot wel 20 keer en vervang handmatig tape-management door native ondersteuning voor Amazon S3 Glacier (inclusief Glacier Deep Archive) en Microsoft Azure Archive Storage middels end-to-end back-up lifecycle-management met Veeam Scale-out Backup Repository Archive Tier.
  • Google Cloud Storage: Deze nieuwe ondersteuning voor Google Cloud Storage voor Veeam Scale-out Backup Repository Capacity Tier biedt meer keuze in hot cloud object storage-doelen.
  • Uitgebreide Instant Recovery: Bereik de laagste recovery time objectives (RTO’s) met krachtig en direct herstel voor Microsoft SQL, Oracle databases en NAS file shares van de pionier van Instant VM Recovery.
  • Nieuwe Veeam Agent voor Mac: Deze feature biedt back-ups voor data van eindgebruikers voor ieder macOS-apparaat en voegt zich daarmee bij de bestaande Veeam Agents voor Microsoft Windows, Linux, IBM AIX en Oracle Solaris.
  • Veeam-powered BaaS en DRaaS: Gebruik de services, oplossingen en expertise die nodig zijn om de waarde van V11 te maximaliseren door samen te werken met Veeam-powered service providers voor een volledig beheerde back-up-ervaring.

Danny Allan, Chief Technology Officer en Senior Vice President Product Strategy bij Veeam over de nieuwe release: 

“V10, dat Veeam  12 maanden geleden uitbracht met 150 nieuwe verbeteringen, is inmiddels meer dan 700.000 keer gedownload. Dat Veeam de volgende versie - Veeam Backup & Replication v11 - met meer dan 200 nieuwe en krachtige back-up-, cloud-, DR-, security- en automation-verbeteringenuitbrengt, spreekt boekdelen over onze innovatiesnelheid en sterke toewijding aan de behoeften en data-betrouwbaarheidseisen van klanten en partners.”

Op de website van Veeam is meer informatie te vinden over Veeam Backup & Replication v11.

Reactie toevoegen