Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Veeam
Cloud
Veeam_office

Uitrol van nieuwe Veeam-updates

Meerdere nieuwe Veeam-updates stellen cloud-adoptie en moderne dataprotectie centraal

18 oktober 2021
Door: Veeam, partner

Meerdere nieuwe Veeam-updates stellen cloud-adoptie en moderne dataprotectie centraal

Veeam Software presenteert nieuwe updates aan voor Veeam Backup & Replication, naast verschillende updates voor zijn productportfolio die verbeterde cloud-native-mogelijkheden leveren. Veeam blijft innoveren en uitbreiden, met aandacht voor het bevorderen van het ecosysteem van integraties met Veeam Backup & Replication v11a. Zodoende breidt Veeam zijn platform uit, wat vervolgens meer waarde biedt voor klanten die zich verplaatsen naar de cloud.

Cloud-native mogelijkheden voor leidende hyperscale public clouds

Veeam biedt cloud-native ondersteuning voor de leidende hyperscale public clouds - AWS, Microsoft Azure en Google Cloud - onder één platform voor hybrid-/multicloud-omgevingen. Dit biedt ongeëvenaarde keuze en eenvoud wanneer gebruik wordt gemaakt van meerdere providers. Nieuwe features en mogelijkheden in Veeam Backup & Replication v11a (en elk ander standalone, cloud-specifiek aanbod) stellen organisaties in staat cloud-adoptie te versnellen, door te zorgen dat data betrouwbaar worden beveiligd, beschermd en beheerd vanaf één console.

Nieuwe updates voor Kubernetes, Red Hat vm's en Nutanix AHV

Nieuwe uitbreidingen zijn verder te vinden in Veeam backup repository-integraties voor Kubernetes en gecentraliseerd management voor IBM AIX en beveiliging voor Oracle Solaris. Veeam Backup & Replication v11a biedt daarnaast verbeterde platformondersteuning, waaronder voor Microsoft Windows Server 2022, en meer dataprotectiemogelijkheden, ongeacht waar deze zich bevinden. 

  • Kasten by Veeam K10-integratie met Veeam backup repositories: Enterprise-klanten profiteren nu van de flexibiliteit en kracht van containers. Het verkrijgen van inzicht in container-backups is echter vaak een uitdaging door gefragmenteerde oplossingen. Met deze nieuwe integratie, uitgebracht als onderdeel van Veeam Backup & Replication v11a, kunnen K10- en Veeam-klanten nu bestaande investeringen in de backupinfrastructuur gebruiken.
  • Ondersteuning voor Red Hat Virtualization (RHV)-backup: Met ondersteuning voor een vierde hypervisor in een ondersteunde public bèta, biedt Veeam Backup & Replication v11a betrouwbare geïntegreerde backups voor Red Hat Virtualization (RHV), zodat klanten efficiëntere backups kunnen creëren van RHV VMs door gebruik te maken van native change block-tracking en voorbereid zijn op iedere ramp. Met snelle recovery voor FHV VMs, kunnen Veeam-klanten de recovery-doelen met vertrouwen behalen door gebruik van een flexibele oplossing die native geïntegreerd is met RHV.
  • Instant Recovery voor Nutanix AHV: Met nieuwe Veeam Backup for Nutanix AHV v3, breidt Veeam zijn gepatenteerde instant recovery-functionaliteit uit naar nog meer hypervisors. Klanten kunnen nu image-level backups, gecreëerd door ieder Veeam-product, direct herstellen naar een Nutanix AHV VM voor instant disaster recovery van iedere workload - cloud, virtueel en fysiek. Deze functionaliteit vereist Nutanix AHV 6.0 of hoger.

Veeam ONE v11a-mogelijkheden
Als de belangrijkste monitoring- en analyse-oplossing voor Veeam Backup & Replication, biedt Veeam ONE v11a nu diepere inzichten in dataprotectie met een duidelijke focus op cloud-, beveiligings- en enterprise-mogelijkheden. Nieuwe ondersteuning voor Veeam Backup for Google Cloud Platform biedt alerts en rapporten om de doeltreffendheid van cloud-backups te volgen en te meten. Daarnaast biedt het een nieuwe kijk op onveranderlijkheid, wat verder helpt om de schadelijke activiteiten van cyberdreigingen te verminderen. Enterprise-klanten profiteren nu optimaal van verbeterde rapportage voor geavanceerde weergaven en uitgebreide monitoring en rapportage met Veeam Agents for IBM AIX en Oracle Solaris. Deze kunnen centraal worden beheerd met Veeam Backup & Replication v11a.

“De cloud is niet ‘nieuw’ voor de meeste organisaties”, zegt Danny Allan, CTO & SVP, Product Strategy bij Veeam. “Volgens ons recente Veeam Cloud Protection Trends Rapport gebruikt meer dan veertig procent van de organisaties al langer dan 24 maanden productie-services in de cloud. Daarnaast blijven data zich verplaatsen en blijven IT-platforms veranderen. Daarom blijft ook Veeam zich ontwikkelen om deze beweging te ondersteunen en de meest simpele, flexibele, betrouwbare en krachtige backup-oplossingen te leveren. Deze recente product-updates en -verbeteringen maken het voor onze 400.000+ klanten mogelijk om hun data te beschermen, herstellen en beheren, ongeacht waar deze zich bevinden.”

Veeam Backup & Replication v11a is eind oktober algemeen beschikbaar om te downloaden. Voor meer informatie, bezoek www.veeam.com.

Reactie toevoegen