Beheer

Dit is een bijdrage van Unica ICT Solutions
Security
webinar-securityindeindustrie

Webinar: Security in de Industrie

Houd jouw productie- én kantooromgeving veilig!

8 februari 2022
Door: Unica ICT Solutions, partner

Houd jouw productie- én kantooromgeving veilig!

Je hebt het in het nieuws de afgelopen jaren vast zien toenemen, berichten over cyberaanvallen en hackpogingen bij bedrijven in de maakindustrie. Ze worden breed uitgemeten in de pers, de gevolgen voor de getroffen organisaties zijn desastreus en blijven vaak nog maanden na de bekendmaking effect hebben. 

Maar wat heeft security eigenlijk te maken met industriële- en productieomgevingen? In je kantooromgeving ben je je bewust van risico’s, maar ben je dat ook van jouw productieproces? Productieomgevingen zijn vaak kwetsbaar, hacks starten vaak in kantooromgevingen en wandelen ongegeneerd door, rechtstreeks je productieomgeving in. 

Kantoor en productie, het zijn twee verschillende werelden. De kunst is om die twee samen te brengen, zodat beide omgevingen optimaal beschermd zijn. 

Security-expert Gijs Koenjer en Systeem Architect Peter Spijkers nemen jou tijdens deel 1 van deze webinar reeks mee in de ontwikkeling en optimalisatie van security voor jouw productieomgeving, maar stippen ook de gevaren aan waarmee je te maken kunt krijgen. Daarnaast neemt Bas van Hertom, als onafhankelijke partij namens TÜV Nederland, jou op onze uitnodiging een stukje mee in de de verschillen tussen IT & OT, de verschillen in de ISO27001 en IEC62443 certificaten, worden de veranderingen in de wet- en regelgeving besproken en komen de verschillende manieren om te certificeren voor de IEC62443 aan bod. ​

Tijdens deel 1 van deze webinar reeks geven we een introductie en een richting voor security in jouw productieomgeving. Wij houden je bij inschrijving voor het eerste deel automatisch op de hoogte wanneer de datum bekend is van deel 2 (Q2 2022) van dit webinar, waar we dieper ingaan op de IEC 62443 norm en hoe je jouw organisatie hierop voor kunt bereiden. 

Inschrijven kan hier.

Reactie toevoegen