Beheer

Dit is een bijdrage van Unica ICT Solutions
Apps
Webinar Power Apps

Webinar: Eerste stap naar een App

Binnen een dag een app zonder kosten, leer hoe dat kan met Microsoft Power Apps 

23 juni 2020
Door: Unica ICT Solutions, partner

Binnen een dag een app zonder kosten, leer hoe dat kan met Microsoft Power Apps 

Een leven zonder apps is bijna niet meer voor te stellen. Apps hebben ons leven op veel fronten makkelijker gemaakt. Goede apps zijn intuïtief, persoonlijk, up-to-date en doen precies wat ze moeten doen. Stelt u zich eens voor dat uw medewerkers hun werk kunnen uitvoeren met apps. Zou het werk hierdoor niet veel gemakkelijker, efficiënter en leuker worden?  

Denk bijvoorbeeld aan een declaratieapp voor uw medewerkers of de mogelijkheid om via een app een werkplek te reserveren. Het maken van een app hoeft gelukkig geen maanden meer te duren, het kan in een dag gerealiseerd worden. Als u dan ook nog weet dat u hier morgen mee kunt starten, zonder kosten. Wat houdt u dan nog tegen?

Het webinar geeft antwoord op de vragen: 

  • Wat voor apps kun je maken met Microsoft Power Apps
  • Hoe ziet een Power App eruit? 
  • Hoeveel tijd kost het om zo’n app te maken? 
  • Wat moet ik zelf doen om een app te bouwen? 
  • Hoe kan ik de app koppelen aan mijn bestaande systemen? 
  • Zelf doen of uitbesteden, wat zijn de voor- en nadelen en de kosten

KIJK HET WEBINAR HIER

Wouter Kessener

Wouter Kessener
Business consultant

Wouter is zijn hele loopbaan al bezig met meten, automatiseren en optimaliseren. Processen optimaliseren door te automatiseren en de effecten in kaart brengen door te meten. Optimaliseren is veranderen. En als je veranderingen leuk en tastbaar maakt en ze samen vorm geeft, kom je in een flow terecht waarbij veranderen bijna vanzelf gaat. Als Microsoft Power Platform specialist, vertelt Wouter graag welke laagdrempelige mogelijkheden er zijn om in die flow te komen.

Angelo Meije

Angelo Meije
Commercieel manager Business Process Solutions

Angelo voelt zich vanaf het begin van zijn carrière al thuis in de combinatie van ICT en commercie. De afgelopen vijf jaar heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden met het vertalen van bedrijfsprocessen naar ICT. Angelo draagt binnen Unica ICT Solutions de commerciële verantwoordelijkheid als commercieel manager Business Process Solutions, waar ook het Microsoft Power Platform onder valt.

Dave Godschalx

Dave Godschalx
Technisch applicatie consultant

Dave is als technisch consultant dagelijks bezig om onze klanten te voorzien van goedwerkende applicaties. Een echte techneut, maar wel een techneut die het op een begrijpelijke manier kan uitleggen. Tijdens het webinar laat Dave stap voor stap zien hoe je een Power App kunt bouwen.

1
Reacties
A. Sluis 03 juli 2020 10:39

De registratie-link lijkt niet (meer) te werken.

Reactie toevoegen