Beheer

Dit is een bijdrage van Unica ICT Solutions
Software-ontwikkeling
Save a desp app

Video: Boek een werkplek met de Save a Desk App

Helpt een werkplek te vinden en geeft inzicht in de bezetting van het gebouw

27 mei 2021
Door: Unica ICT Solutions, partner

Helpt een werkplek te vinden en geeft inzicht in de bezetting van het gebouw

De app kan ook worden ingezet om vooraf ruimtes te reserveren. De Save a Desk app is binnen een dag ‘up and running’ in uw eigen huisstijl en maakt het eenvoudiger om te voldoen aan de eisen van de 1,5 meter samenleving.

Wat heeft de app te bieden

  • Bepaal zelf welke bezettingsgraad u per ruimte toestaat
  • Geef aan hoeveel plekken gefaciliteerd zijn met een PC, thinclient of telefoon
  • Medewerkers kunnen persoonlijk meerdere of één enkele voorkeurslocatie(s) instellen
  • Medewerkers hebben inzicht in hun persoonlijke reserveringen, annuleren of aanpassen kan uiteraard via de app
  • Medewerkers worden per mail herinnerd aan een reservering en via een knop in de e-mail kan een reservering alsnog geannuleerd worden
  • Optioneel is er de mogelijkheid om ook een plek in de kantine te reserveren
  • In uw huisstijl, denk aan kleuren, logo’s en icoontjes

Bekijk video

De oplossing is gebaseerd op het Microsoft 365 platform in combinatie met het Microsoft PowerPlatform. Heeft u Microsoft 365 al in gebruik, dan hebben we uitermate goed nieuws. De kans is namelijk erg groot dat het gebruik van de oplossing al gedekt wordt door uw huidige licenties. Dat betekent geen extra kosten per maand of gebruiker voor u.

Ons gedachtegoed

Als Unica ICT Solutions zien we deze praktische oplossing als een opstap naar veel meer pragmatische en wendbare oplossingen die het Microsoft PowerPlatform mogelijk maakt.

We merken dat het potentieel van Microsoft 365 en PowerPlatform in veel organisaties nog onbekend is en amper wordt ingezet. Voor uw organisatie een prachtige kans om, in deze ongekende tijden, praktische ervaring op te doen. Dat helpt vaak om de gedachten in gang te zetten. Net als in elke organisatie zijn ook binnen uw organisatie waarschijnlijk niet alle processen optimaal gefaciliteerd. Optimaal werken vergt een continue aanpassing aan de omgeving. Aanpassen wil zeggen veranderen en veranderen is lastig, totdat je het leuk maakt. Wij maken het graag samen leuk!. We starten daarmee door de template voor deze oplossing gratis beschikbaar te stellen.

Wat hebben we u te bieden

Wij bieden de template voor deze oplossing gratis aan. Als u voldoende ervaring en kennis heeft met het PowerPlatform, kunt u dus zelf direct aan de slag met de inrichting. Uiteraard willen wij ook volledig ontzorgen door de installatie en configuratie samen met u te doen. Na een korte intake bepalen we samen de inspanning die aan beide kanten nodig is. Veel tijd hoeft u hier niet voor vrij te maken. Gemiddeld zijn we binnen een dag ‘up and running’.

Iets voor u?

Laat dan onder aan deze pagina uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Reactie toevoegen