Development

Dit is een bijdrage van UNC Plus Delta
Procesmanagement
Green Belt Lean UNCplusDelta

Green Belt in Lean

Breng Lean direct in praktijk

14 december 2017
Door: UNC Plus Delta, partner

Breng Lean direct in praktijk

Met de zeer praktijkgerichte training Green Belt in Lean behaalt u direct resultaat. 

De nadruk in de training ligt dan ook veel meer op het toepassen van Lean dan op de theorie er achter. Hierdoor kunt u direct met Lean aan de slag.

Lean
Lean is niet meer weg te denken in klantgerichte organisaties. Met Lean creëert u een cultuur van continue verbetering. Door slimmer in plaats van harder te werken bereikt u een hogere kwaliteit, kortere doorlooptijden en lagere kosten. Met als eindresultaat: tevreden klanten! 

De 6-daagse training ‘Green Belt in Lean’ laat u ervaren hoe u Lean in de praktijk toepast. Aan de hand van praktijkcases gaat u onder andere aan de slag met ‘Value Stream Mapping’. Met dit Lean tool brengt u het bestaande proces in kaart en optimaliseert dit. Waarna u de verbeteringen direct doorvoert.

Coaching on the job
Wilt u het maximale uit uw opleiding halen? Kies dan voor coaching op uw werkplek. Onder begeleiding van een ervaren Lean expert gaat u aan de slag met uw project. Onze ervaring leert dat anderhalve dag minimaal benodigd is om een optimaal resultaat te behalen. U kunt deze module tegelijk met uw aanmelding aanvragen. Indien u dit tegelijk met de training boekt, kan u gebruik maken van een mooie package deal. 

Schrijf nu online in via: UNCplusdelta.nl. U kunt ook een optie nemen. Deze is gratis en verplicht u tot niets.
 

Reactie toevoegen