Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van TTNL
Branche
Tectrade is nu TTNL banner

Tectrade is nu TTNL, Take IT To The Next Level!

Datamanagement in de Hybride MultiCloud

1 oktober 2020
Door: TTNL, partner

Datamanagement in de Hybride MultiCloud

Tectrade is sinds 1993 de vertrouwde adviseur op het gebied van innovatieve IT-oplossingen. De bedrijfsnaam Tectrade werd bijna dertig jaar geleden bedacht, maar het geeft anno 2020 niet meer goed weer waar de IT-dienstverlener voor staat. Daarom wijzigt de naam Tectrade per 1 oktober 2020 naar TTNL, Take IT To The Next Level!

Toen Tectrade in 1993 begon, lag de focus van het bedrijf op datacenter IT-technologie en op het zo economisch mogelijk verzorgen van deze apparatuur, al dan niet middels operationele leaseconstructies. De focus is in de loop van de jaren verschoven naar een virtueel datacenter en deze focus is inmiddels uitgebreid naar het optimaliseren van hybride MultiCloud-omgevingen. Dit brengt het bedrijf To The Next Level: datamanagement in de hybride MultiCloud.

De oplossingen van TTNL zijn geënt op het optimaal benutten van cloudfunctionaliteit en -mogelijkheden, maar wel op een verantwoorde, veilige, gecontroleerde en economische manier. Samen met het team van enthousiaste specialisten, partners en vendoren brengt TTNL de data van haar klanten naar een hoger niveau. 

Take IT To the Next Level magazine
Met de annoncering van onze nieuwe bedrijfsnaam heeft TTNL nog een primeur: TTNL Magazine! Een magazine over datamanagement in de hybride MultiCloud met inspirerende interviews en artikelen. TTNL is er trots op dat zij de ideeën en visies van zoveel grote IT-technologiebedrijven mogen bundelen in deze speciale uitgave. Het magazine kan online gelezen worden via https://ttnl.nl/magazine.

TTNL Magazine

Reactie toevoegen