Beheer

Dit is een bijdrage van True
Infrastructuur
True is Kubernetes Certified Service Provider (KCSP)

True staat bij Kubernetes Certified Service Providers (KCSP)

Je vindt nu True ook in het CNCF landschap.

7 april 2022
Door: True, partner

Je vindt nu True ook in het CNCF landschap.

True is officieel Kubernetes Certified Service Provider (KCSP), nadat de organisatie ook al Silver Member van CNCF is geworden. Als KCSP voldoet True aan de hoogste standaarden en eisen als het gaat om het inzetten en managen van Kubernetes omgevingen. Je vindt nu True ook in het CNCF landschap! 

“Hiermee zijn we officieel door CNCF gecertificeerd om organisaties te helpen Kubernetes op een professionele manier te gebruiken”, zegt Daniel de Groot, CCO van True. “Als Kubernetes Certified Service Provider (KCSP) is het ons doel om de ambities van klanten – veel start-ups en scale-ups – te realiseren en hun succes te schalen. Dat doen we door als één team te opereren. We gaan verder dan alleen het managen van omgevingen; we zitten samen met je ontwikkelteam om verbeteringen door te voeren.” 

Marijn de Vlieger, Manager Solutions bij True: “Dat we met deze benoeming in het landschap van CNCF staan, is een beloning voor de inzet, het harde werken en de betrokkenheid van onze engineers. We werken dagelijks met de software uit het CNCF landschap. We zijn er dan ook supertrots op dat ook ons logo in het landschap staat!" 

Een landschap vol tooling en Kubernetes engineers die moeilijk te vinden zijn 

“Als je met Kubernetes begint, is het landschap overdonderend. Dat schrijft CNCF zelf ook bovenaan het landschap. Trueligans bieden je fully managed Kubernetes en een set aan tools waar we stevige ervaring én een onderbouwde mening over hebben”, zegt Marijn. “We zijn namelijk door alle tools gegaan en blijven nieuwe uitproberen. Daardoor weten we precies wat voor jouw case kan werken. Dat hoef je niet zelf uit te zoeken. Overigens: als je er zelf wél een mening over bent, is die ook welkom! Samen realiseren we verbeteringen en ontdekken we gave, nieuwe software.” 

Marijn: “Een ander voordeel van True: we hebben mensen in huis die in staat zijn om het Kubernetes platform voor je te bouwen, te debuggen en onderhouden. Het is zeer specialistisch werk. Je kunt het zien als de complexiteit uit je applicatie halen en het laten overnemen door de infrastructuur. Als die daarop berekend en ontworpen is, kun jij je focussen op het ontwikkelen van je applicatie. Dan heb je wel mensen nodig die de infrastructuur zo kunnen inrichten. Het fijne daarin is ook dat je morgen al aan de slag kan met het draaien van Kubernetes in productie. Je hoeft geen leercurve van weken, of zelfs maanden, door te gaan.” 

Ontdek hier wat True kan doen voor de (Kubernetes) ambities van jouw organisatie >  

Reactie toevoegen