Beheer

Dit is een bijdrage van True
Infrastructuur
Replatforming e-commerce

Replatforming: je applicatie klaar voor maximaal schalen

Hoe kan jouw e-commerce gerichte applicatie, van betaalapplicatie tot webshop, een volgende groei aan? Met replatforming! 

22 juni 2022
Door: True, partner

Hoe kan jouw e-commerce gerichte applicatie, van betaalapplicatie tot webshop, een volgende groei aan? Met replatforming! 

Een omzetgroei per jaar van 20%, 50% tot soms wel 100%: waar andere branches flinke klappen kregen van corona-lockdowns, steeg het aantal online bestellingen enorm. Hoe kan jouw e-commerce gerichte applicatie, van betaalapplicatie tot webshop, een volgende groei aan? Met replatforming! 

Wat is replatforming?  

Replatforming is het proces om naar een nieuw platform over te gaan, of dat nu een upgrade is van je (webshop) CMS, een nieuwe versie van je programmeertaal of framework, of een upgrade van je CRM of ERP. Replatforming geeft je nieuwe mogelijkheden in features en technologie, een betere performance, veiligheid en efficiëntie.   

Wat heb je aan replatforming?  

 Een upgrade naar een nieuw platform is geen overnight succes: het is een traject dat over maanden, zelfs jaren, speelt. Tegelijk kan het ook cruciaal zijn om meer omzet, groei en winst met je organisatie te halen.  

Deze voordelen biedt een goede replatforming:   

  • schaalbaar: een platform dat voldoende is uitgerust om jouw groei mogelijk te maken; 

  • betere functionaliteit: nieuwe mogelijkheden voor doorontwikkeling; 

  • hogere customer experience: (potentiële) klanten blijven boeien en gebruiksgemak bieden; 

  • nieuwe integraties: snel en efficiënt met partners communiceren; 

  • veiligheid: up-to-date met patches voor beveiligingslekken. 

Je replatforming starten? Schrijf je in voor het Scaling e-Commerce Program van True 

Een kort programma waar je inzichten uit haalt om performance, schaalbaarheid en compliancy van je platform te verbeteren. Schaal je e-commerce platform maximaal! Het programma bestaat uit een webinar en een fysiek event, waar je met gelijkgestemden spart en hands-on aan de slag gaat.  

>Schrijf je kosteloos in 

Reactie toevoegen