Beheer

Dit is een bijdrage van True
Apps
Prepr vertrouwt op Fully Managed Kubernetes en redundant datacenter

Prepr vertrouwt op Fully Managed Kubernetes en redundant datacenter

Lees in deze True Story meer over het partnership tussen Prepr en True. 

4 juli 2022
Door: True, partner

Lees in deze True Story meer over het partnership tussen Prepr en True. 

Voor een headless CMS moet je bij Prepr zijn. Dit nieuwe generatie CMS is gebaseerd op een API, waardoor je al je content eenvoudig op diverse platformen tegelijk publiceert. Bovendien krijg je er bij Prepr meteen een ingebouwde personalisatie-machine bij. Ideaal als je de individuele bezoeker wilt raken met precies de juiste content. En dat alles via een gebruiksvriendelijke SaaS-oplossing. Precies voor die oplossing namen ze True als partner in de arm. Samen zorgen ze ervoor dat het systeem goed beschikbaar is. 

Partnership met True: inhoudelijke en nauwe betrokkenheid 

Prepr is ontwikkeld als CMS voor mediaorganisaties. Sinds het eerste uur maken klanten als NPO, BNNVARA en Talpa dan ook gretig gebruik van het systeem. Inmiddels hebben ook andere bedrijven de handige functies ontdekt en telt het CMS ruim achtduizend klanten over de hele wereld. Tim Hanssen, CTO en oprichter van Prepr: “De websites en apps van onze klanten bereiken dagelijks tientallen miljoenen bezoekers. Die willen we niet, eigenlijk nooit teleurstellen. De beschikbaarheid van hun content in onze systemen is dan ook missiekritisch voor onze organisatie. Die verantwoordelijkheid vertrouwen we al jaren toe aan True.” 

“Wij willen ontwikkelen, dus beheer en hosting besteden we graag uit,” vertelt Tim Hanssen. De samenwerking gaat terug tot 2013, maar in z’n huidige vorm bestaat Prepr nog maar sinds 2019. “We zagen aankomen dat de markt voor CMS’en sterk zou veranderen: de impact van de content wordt veel belangrijker en dus ook hoe je die content het beste laat aansluiten bij je bezoekers. Toen hebben we Prepr als nieuw product ontwikkeld met personalisatie als basis. Ook de hosting en infrastructuur is opnieuw uitgetekend, en we kozen opnieuw voor True, onder meer omdat we snel kunnen schakelen. In elk gesprek gaan we meteen de diepte in, er is veel expertise aanwezig en ze denken goed mee. Daarnaast hebben we elk kwartaal een evaluatie en elke twee weken bespreken we de praktische voortgang. Zulke frequente, inhoudelijke en nauwe betrokkenheid is passend voor onze business, maar is eigenlijk uniek voor een hostingpartij.” 

Fully Managed Kubernetes: continu een actuele versie van Kubernetes ingericht 

True adviseerde Kubernetes, een expertise op zich, maar met veel potentie voor Prepr. “Kubernetes was voor ons totaal nieuw, we wisten er weinig van. In twee dagen deelde True haar kennis met ons en beantwoordde ze al onze vragen. Heel open. We gingen ervoor”, vertelt Tim Hanssen. Sindsdien zorgt True dat er continu een actueel en compleet ingerichte versie van Kubernetes beschikbaar is, kant-en-klaar voor de developers van Prepr. 

Weten hoe Prepr met de Fully Managed Kubernetes dienst van True meer inzicht heeft gekregen, het risico op een domino-effect tussen applicaties verlaagt én wat het effect van redundantie is? Je leest het in deze True Story > 

Reactie toevoegen