Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van TTNL
Zakelijke software
IDC the state of IT resilience

Succesvolle digitale transformatie?

IT Resilience wordt steeds meer gezien als een business driver en geeft u de veerkracht om te transformeren. In de whitepaper The State of IT Resilience schetst IDC een beeld van hoe het resilience-landschap er nu uitziet. 

28 oktober 2021
Door: TTNL, partner

IT Resilience wordt steeds meer gezien als een business driver en geeft u de veerkracht om te transformeren. In de whitepaper The State of IT Resilience schetst IDC een beeld van hoe het resilience-landschap er nu uitziet. 

Gevoed door de digitale transformatie zijn organisaties regelmatig genoodzaakt te veranderen om het hoofd boven water te kunnen houden. Deze transformaties zijn van invloed op de klantervaring of moeten zorgen voor een modernisering van de aanwezige IT-infrastructuur, om de business optimaal draaiende te houden en te kunnen voldoen aan uw SLA’s. Continue beschikbaarheid is daarbij van levensbelang.

Continue beschikbaarheid als hoeksteen van de beste klantervaring
Het veranderende technologielandschap en het voldoen aan de beste klantervaring zijn de twee voornaamste uitdagingen in de digitale transformatie. Om dit te realiseren zijn een moderne infrastructuur (denk aan gevirtualiseerde datacenters) en de flexibiliteit van de cloud nodig, maar ook een 24/7 beschikbaarheid van uw omgeving. Het is belangrijk dat uw bedrijfskritische applicaties beschermd worden en optimaal blijven draaien: de continue beschikbaarheid van uw diensten is namelijk de hoeksteen van een optimale klantervaring.

IT Resilience: toon veerkracht om te transformeren
Wat u nodig heeft om de digitale transformatie tot een succes te maken voor uzelf en uw klanten is IT Resilience (of veerkracht): het vermogen om te veranderen als bedrijf terwijl de business optimaal beschermd wordt tegen onderbrekingen. Een goed streven; maar hoe zorgt u er nu concreet voor dat uw bedrijf daadwerkelijk deze veerkracht bezit? Geplande onderbrekingen van uw services, bijvoorbeeld door migraties van omgevingen en updates, zullen altijd voor blijven komen. Ook ongeplande calamiteiten zoals het kapotgaan van de infrastructuur en rampen kunt u niet uitsluiten. Met de software van Zerto help Tectrade u deze onderbrekingen zo veel mogelijk in de hand te houden en de best mogelijk uptime te garanderen.

Zerto’s integrale IT Resilience platform
Met Zerto managet u de IT Resilience van uw organisatie eenvoudig in één integraal platform. Het biedt de beste replicatietechnologie met de meest strakke Recovery Time Objective (RTO) en Recovery Point Objective (RPO). Zo heeft u de garantie dat áls er iets gebeurt, u snel weer up and running bent. Alle tools die u nodig heeft om het behoud van uw data en applicaties inzichtelijk en uitvoerbaar te maken, zijn aanwezig in het platform. De interface is overzichtelijk en simpel te bedienen en automatiseert de implementatie van nieuwe toepassingen en services. Bovendien beidt het verscheidene analytics-functies die u inzicht geeft uw uptime en het naleven van uw SLA’s.

Protect, Transform & Innovate
Zerto is een marktleider in disaster recovery en IT Resilience management software, voor zowel gevirtualiseerde datacenters als de cloud. Zerto gaat uit van drie sleutelelementen om IT Resilience te realiseren:

  • Continue beschikbaarheid;
  • Mobiliteit van workloads;
  • Wendbaarheid van de multi-cloud.

U krijgt de beste bescherming ter wereld, gebouwd voor úw onderneming, in het meest simpele platform.

Try Now
Wilt u zelf ondervinden hoe eenvoudig en veilig de IT Resilience software van Zerto werkt? Wij installeren graag een test licentie op uw omgeving waarmee u de software 14 dagen gratis kunt gebruiken en testen.

Meer info? Neem contact op via info@tectrade.nl of bel 0345-547040

www.tectrade.nl

Reactie toevoegen