Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Tectrade
Cloud
IBM Cloud Paks

Optimaal applicatiebeheer in de hybride multicloud

Nieuwe Cloud applicaties bouwen of bestaande applicaties moderniseren?

5 maart 2020
Door: Tectrade , partner

Nieuwe Cloud applicaties bouwen of bestaande applicaties moderniseren?

Steeds meer organisaties bouwen nieuwe applicaties op cloud native omgevingen om snel te kunnen innoveren. Helaas vaak met het risico op escalerende kosten en een vendor lock-in tot gevolg. Daarentegen is het moderniseren en herschrijven van de bestaande ‘ legacy’ applicaties ook een enorm kostbaar en tijdrovend traject. Circa 80% van de bestaande business workloads zijn nog niet naar de cloud verplaatst vanwege deze uitdagingen.

‘Wat is wijsheid: nieuwe Cloud applicaties bouwen of het bestaande applicaties moderniseren?’

Bovenstaande vraag krijgen we geregeld van onze klanten te horen. IBM biedt met Cloud Paks een interessante oplossing. Cloud Paks zijn vooraf geïntegreerde en geoptimaliseerde cloudapplicaties voor Red Hat OpenShift oftewel een ‘platform in a box’ dat u razendsnel installeert en klaar is voor gebruik. Applicatieontwikkeling en het verplaatsen van workloads is een kwestie van containers, Kubernetes en docker instances aanklikken en… developpen maar! Van deze bouwstenen worden er bovendien al veel meegeleverd bij installatie. Cloud Paks kunnen binnen iedere omgeving draaien en functioneren daardoor perfect in hybride multicloud-omgevingen.

Met IBM Cloud Paks:

 • Combineert u de snelheid van public met de beheersbaarheid van private cloud
 • Maakt u cloud computing een integraal onderdeel van uw business
 • Geeft u developers de tools om slimmer en pro-actiever te presteren
 • Faciliteert u de samenwerking tussen business en IT
 • Heeft u geen verborgen kosten, vendor lock-in en shadow IT

Snel, veilig en in alle vrijheid uw business laten groeien

Omdat IBM Cloud Paks snelheid met veiligheid combineert, zorgt het voor meer controle, een betere kostenbeheersing en een snellere time to market. Dit is belangrijk om optimaal in te kunnen spelen op business opportunity’s. En developers de tools te geven om de verwachtingen waar te maken die u van hen heeft. Omdat zij in hun eigen omgeving werken, zijn de applicaties die zij ontwikkelen meteen werk- en testbaar. Zo verliest uw organisatie geen tijd, geld en energie aan toepassingen die achteraf onbruikbaar blijken te zijn.

Ideaal als:

 • Uw organisatie veel aan applicatieontwikkeling met containers wil (gaan) doen.
 • U developers aan het werk heeft waar ‘de business’ veel van verwacht.
 • Uw developers nu nog alles in Google ontwikkelen maar de waarde van hun applicaties voor de business sneller willen kunnen testen.
 • U ontwikkelstraten terug wilt halen naar de eigen, veilige omgeving.
 • U de vrijheid wilt om in alle rust de waarde van uw data te leren kennen.

Verminder uw ontwikkeltijd met tot 84% en uw operationele kosten tot wel 75% procent!

Download het IBM Smartpaper voor Cloud Paks en lees alles over de mogelijkheden, voordelen en verschillende varianten Cloud Paks:

 • Cloud Pak for Application
 • Cloud Pak for Data
 • Cloud Pak for Integration
 • Cloud Pak for Automation
 • Cloud Pak for Multicloud Management
 • Cloud Pak for Security*

*Deze variant is niet uitgelicht in het Smartpaper, neem contact op met Tectrade indien u hier meer informatie over wenst te ontvangen.

Ready for take off?

On-premise beginnen met IBM Cloud Paks is heel eenvoudig. In een paar uur heeft u het platform geïnstalleerd en geback-upped en kunt u aan de slag. Een meekijkend oog bij de inrichting van het platform zodat alles snel werkt zoals u verwacht? Tectrade helpt u natuurlijk graag even op weg. Benieuwd naar hoe IBM Cloud Paks uw organisatie vleugels geeft? Een afspraak met een van onze cloud experts is zo gemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

1
Reacties
Steve Hoffman 09 april 2020 00:46

Hallo dames en heren.
Heeft u financiële hulp nodig?
Veel mensen zijn op zoek naar financiële hulp, maar ze weten niet hoe ze dat moeten aanpakken.

Weet u dat u een lening kunt aanvragen en binnen 24 uur een lening kunt krijgen om uw financiële situatie op te lossen? Sommige mensen denken misschien dat het moeilijk is om een ​​lening te krijgen, maar ik wil dat u weet dat een lening van mijn bedrijf heel gemakkelijk is omdat we ernaar streven om lenen gemakkelijk, gemakkelijk en betaalbaar te maken.

We bieden flexibele en meervoudige leningopties, inclusief gedekte en ongedekte leningen, langlopende en kortlopende leningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

Onze service is zeer snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt tot € 20 miljoen lenen tegen een gesubsidieerde rente van 2,5% per jaar. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u dringend een lening nodig heeft.

NoviCap biedt financieringsoplossingen.
Wij bieden allerlei financiële diensten aan zoals zakelijke leningen, persoonlijke leningen e.t.c. Wij bieden 24-uurs lening van wereldklasse.

U kunt altijd en overal een lening aanvragen op uw eigen geschikte plek met uw telefoon of laptop, u hoeft alleen maar contact met ons op te nemen via
E-mail: (novicapfinancialservices@gmail.com) OF
Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819.
DEZE LENING IS VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

Reactie toevoegen