Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Tectrade
Infrastructuur
Kennissessie: De toekomst van Power

Kennissessie: De toekomst van Power

Tectrade, Equinix, Advanced Programs en natuurlijk IBM informeren u over de roadmap, mogelijheden en oplossingen rondom dit platform. 

8 januari 2020
Door: Tectrade , partner

Tectrade, Equinix, Advanced Programs en natuurlijk IBM informeren u over de roadmap, mogelijheden en oplossingen rondom dit platform. 

IBM Power servers zijn de krachtigste en meest betrouwbare servers met de beste prijs-kwaliteitverhouding die op dit moment op de markt verkrijgbaar zijn. Met IBM Power kiest u voor een krachtige, snelle en betrouwbare IT oplossing ongeacht waar deze zich bevindt, on-premise of in de cloud. Tijdens de kennissessie ‘de toekomst van Power’ informeren wij u over de mogelijkheden en oplossingen rondom dit platform.

Powersystemen draaien jarenlang probleemloos, maar businessprocessen veranderen en de IT-omgeving moet mee veranderen. Hoe meer applicaties er zijn, hoe complexer het is om een IT-landschap goed te beheren. Helaas is personeel met actuele IBM Power, en met name ‘i’, kennis en ervaring vaak schaars.

Tectrade, Equinix, Advanced Programs en natuurlijk IBM informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij bieden om uw data met behulp van deze krachtige servers optimaal voor u te laten werken!

Kennissessie: De toekomst van Power

Voorlopig programma:

12.00-13.00 inloop met koffie/thee/lichte lunch en korte introductie/welkomstwoord
Door: Nico Sleutel, Sales Manager bij Tectrade

13.00 uur Power in een hybride multicloud omgeving – Capex of Opex?
Door: Derk-Jan Boon, CIO bij Tectrade

13.30 uur Het moderniseren van applicaties om snel functionaliteit en wijzigingen door te kunnen voeren
Door: Albert Roosenbrand, Business Unit Manager van Advanced Programs

14.00 uur Korte pauze

14.15 uur De toekomst en roadmap van Power, strategische samenwerkingen SAP, SAS
Door: IBM, details volgen z.s.m.

15.00 uur Equinix Cloud Exchange (ECX) Fabric™ en Equinix Platformen  
Door: Sjoerd Elferink, Partner Manager Equinix

15.30 uur Rondleiding Datacenter

16.15 – 17.30 Borrel en netwerkgelegenheid

*Tectrade’s Cloudportal en PowerCloud staan beide verdeeld over de veilige Nederlandse Equinix Datacenters. Samen met Equinix bieden we een joint solution op het gebied van Cloudoplossingen.

Tijdens de sessie is er ook de mogelijkheid voor het onderling uitwisselen van kennis en ervaring. Dit biedt de deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen over de schutting bij gelijkgestemden, om zo te weten te komen hoe collega’s in andere markten hun datahuishouding inrichten en hun uitdagingen aanvliegen. U leert van ons, onze leveranciers en uw vakgenoten.

Geïnteresseerd de kennissessie de Toekomst van Power? Schrijf je snel in via www.tectrade.nl/event

Reactie toevoegen