Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Tectrade
Datamanagement
data fabric

Het Next Generation Datacenter

Data Fabric: het fundament voor flexibel datamanagement

30 april 2019
Door: Tectrade , partner

Data Fabric: het fundament voor flexibel datamanagement

Gelooft u in een datacenter dat klaar is voor de toekomst? De huidige tijdsgeest vraagt om een flexibele, data-driven aanpak waarin cloudgebaseerde oplossingen een voorname rol kunnen spelen. Maar is uw datacenter op dit moment al ingericht om gebruik te maken van clouddiensten? 

Het Next Generation Datacenter is ingericht om het gebruik van clouddiensten te faciliteren. Met een 'Data Fabric'  heeft u de vrijheid de koppeling te maken met diverse services uit de public clouds, afhankelijk van uw businessbehoeften.

Hoe dit werkt? Maak kennis met de Data Fabric.

Datamanagement in de Hybrid Cloud

De NetApp Data Fabric bestaat uit een architectuur waaraan u moeiteloos verschillende services uit de cloud koppelt. Uw Data Fabric is klaar voor de hybride cloud. Deze verbindt moeiteloos resources uit de cloud aan uw eigen datacenter.

Data Driven Infrastructure

Het gebruiksvriendelijke Data Fabric control panel helpt u uw data te managen, verplaatsen en beschermen in zowel interne als externe clouddiensten. Hierdoor heeft u de keuzevrijheid tussen verschillende clouddiensten maar behoudt u ook de controle en het overzicht over uw data. U past uw hybride cloudresources op deze manier gemakkelijk aan, zodat u snel inspeelt op nieuwe behoeften in de business of veranderende regelgeving van buitenaf (denk bijvoorbeeld aan de GDPR).

Cloud Ready Datacenter? U heeft de regie!

NetApp Private Storage, Amazon Web Services, Microsoft Azure of IBM Cloud? Welke hyperscale cloud provider u ook kiest, het overkoepelende component van de Data Fabric zorgt ervoor dat u uw data moeiteloos overzet naar de verschillende hyperscale cloud provider. We doorbreken de silo’s zodat uw data en toepassingen gemakkelijk bewegen tussen uw legacy platform en uw public clouddiensten, of van de public naar de private cloud. U heeft de regie in handen!

Door de gebruiksvriendelijkheid reageert u sneller op vragen van klanten en versnelt u de IT-cycles: van applicatieontwikkeling tot aan de productie.

Wilt u meer lezen over het Next Generation Datacenter? Download het e-book of whitepaper.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

www.tectrade.nl

Reactie toevoegen