Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van TTNL
Storage
Zorgeloze storage

Een zorgeloze ‘altijd groene’ storageomgeving, feit of fictie?

De impact van een all-inclusive storage ownership voor enterprises.

22 januari 2019
Door: TTNL, partner

De impact van een all-inclusive storage ownership voor enterprises.

Het upgraden van enterprise storage is vaak kostbaar, disruptief, risicovol en tijdrovend. De cyclus vindt bovendien iedere drie tot vijf jaar plaats maar daar is de laatste jaren verandering in gekomen. 

In 2015 bracht Pure Storage, voorloper op het gebied van innovatie, daar met de lancering van Evergreen Storage verandering in. De afgelopen jaren is de oplossing verder uitgebreid met nieuwe features, die de extreem hoge performance naar een nóg hoger niveau tillen. Het verlengt de levenscyclus van storage en garandeert up-to-date technologie en functionaliteit van uw storagesystemen. Zo wordt uw storage alleen maar beter naarmate de tijd verstrijkt. Wist u dat u hiermee tot wel 10 jaar of langer met dezelfde systemen kunt werken? Zonder ingewikkelde migraties en onverwachte uitgaven.

Onderzoeksinstituut IDC analyseerde de impact van Evergreen Storage op de enterprise storage industrie. Ook wordt de technische, financiële en commerciële invloed van de oplossing vanuit klantperspectief besproken.

Wilt u meer weten over de bijzondere impact van Evergreen Storage op de enterprise storage industrie? Download hier de whitepaper ‘Pure Storage’s Evergreen Storage Continues to Drive Differentiating Value for Enterprise External Array Customers’ en bepaal zelf of een zorgeloze storage omgeving feit of fictie is. 

Waarom Evergreen met Tectrade?
Dankzij Tectrade's jarenlange ervaring met kritieke data in complexe omgevingen, het optimaliseren van IT-infrastructuren en datamanagement weten ze exact welke oplossingen het beste werken. Ze kijken als IT-specialist niet alleen naar uw storage, maar naar het volledige datacenter. Zo krijgt u écht toegevoegde waarde.

We helpen u bijvoorbeeld graag bij het maken van gefundeerde keuzes om een flexibele, agile, gecontroleerde én veilige IT-omgeving te realiseren. De kernwaarden beschikbaarheid, integriteit en kostenbesparing staan daarbij altijd centraal. Ook zorgen we ervoor dat het maximale uit uw data wordt gehaald, zodat uw organisatie in de kopgroep blijft.

Meer informatie? Kijk op www.tectrade.nl/evergreen

Reactie toevoegen