Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Tectrade
Cloud
Tectrade BusinessClub

Clouddiensten integreren én regie houden over uw data

Schrijf je snel in voor de kennissessie op 19 september aanstaande!

7 juli 2019
Door: Tectrade , partner

Schrijf je snel in voor de kennissessie op 19 september aanstaande!

Datamanagement kent vele uitdagingen, dat snappen we bij Tectrade als geen ander. Deze kunnen we oplossen door van elkaar te leren. Daarom organiseert Tectrade regelmatig kleinschalige interactieve sessies onder de noemer 'Tectrade Business Club' om waardevolle datamanagementkennis te delen.

Wat kunt u verwachten?

Iedere sessie wordt een interactieve masterclass gegeven over een specifiek thema binnen enterprise datamanagement.Tijdens deze sessie is er ruimte voor onze klanten en geïnteresseerden om kennis met elkaar uit te wisselen over hun datamanagement, de uitdagingen die zij ervaren en hoe deze opgelost kunnen worden. Dit biedt de deelnemers de mogelijkheid een kijkje te nemen over de schutting bij gelijkgestemden, om zo te weten te komen hoe collega’s in andere markten hun datahuishouding inrichten en hun uitdagingen aanvliegen. U leert van ons en uw vakgenoten. En wij leren van u!

19 september, 14.00 uur

De eerstvolgende sessie van de Tectrade Business Club zal plaatsvinden op donderdag 19 september 2019 bij Tectrade in Culemborg. Het thema van deze bijeenkomst is 'Clouddiensten integreren én regie houden over uw data!'. We zullen ingaan op de mogelijkheden voor organisaties om op een gecontroleerde manier gebruik te maken van on-premise én clouddiensten. Daarnaast besteden we aandacht aan het in lijn brengen van uw enterprise architectuur en uw businessprocessen.

Naast Tectrade’s CIO Derk-Jan Boon en Senior Solution Architect Udo Brok zal Wilko Visser, Directeur van ValueBlue, uitleg geven over het belang van werken onder architectuur bij het realiseren van een cloudstrategie. Het verkrijgen van inzicht in infrastructuur, applicaties, processen, organisatie en onderlinge samenhang is onmisbaar. Aan de hand van een voorbeeldcase zal duidelijk worden hoe dit inzicht met Blue Dolphin verkregen en daarna geborgd wordt, om dit vanuit een betere en onderbouwde cloudstrategie te realiseren die door de gehele organisatie gedragen wordt.

Deelnemers aan deze dag kunnen zich tegen een gereduceerd tarief aanmelden voor een Proof of Value*.

Aanmelden

Meld u nu aan door het formulier op onze website in te vullen. Wij hopen u graag te verwelkomen op 19 september!

*Om de toegevoegde waarde van de BlueDolphin software vast te stellen starten we vaak met een een Proof of Value. Waarbij als beoogd resultaat een voor de organisatie leesbare ‘foto’/ architectuurplaat van een aantal applicaties is gedefinieerd met inzicht in de gegevensstromen, verbindingen en relaties. Daarnaast krijgen gebruikers direct inzicht in de gebruiksvriendelijkheid en beheersmatige aspecten van BlueDolphin. Aan het eind van de Proof of Value zal het resultaat beoordeeld worden en kan een Go/ No-Go plaatsvinden. De ingerichte BlueDolphin omgeving kan bij een Go fase blijvend worden gebruikt, waardoor er geen desinvestering van toepassing is ten aanzien van de werkzaamheden die tijdens de Proof of Value worden uitgevoerd.

Reactie toevoegen