Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van T-Systems Nederland
Branche
Sanjay Brahmawar, CEO Software AG en Adel Al-Saleh, CEO T-Systems

T-Systems en Software AG bouwen wereldwijd platform voor Cloud of Things

T-Systems en Software AG kondigen een strategisch partnerschap aan voor het wereldwijd leveren van IoT-diensten

5 augustus 2019
Door: T-Systems Nederland , partner

T-Systems en Software AG kondigen een strategisch partnerschap aan voor het wereldwijd leveren van IoT-diensten

Met behulp van het Cumulocity IoT-platform van Software AG, breiden Deutsche Telekom en dochteronderneming T-Systems hun Cloud of Things aanbod verder uit. Door bundeling van expertise en middelen vergroten de twee bedrijven hun bereik in de Verenigde Staten, Duitsland en Europa.

Apparaten en machines op afstand beheren
Het Cumulocity IoT-platform van Software AG vormt de basis voor het geïntegreerde en schaalbare Cloud of Things IoT-platform van T-Systems. Klanten kunnen daarmee apparaten en machines eenvoudig op afstand beheren en monitoren. Het Cloud of Things IoT-platform biedt ook nieuwe functies, waaronder Streaming Analytics, Micro Services en nieuwe protocollen. 

Adel Al-Saleh, CEO van T-Systems: “Met het partnership verruimen we het bereik en de mogelijkheden van ons Cloud of Things IoT-platform. Door de samenwerking met Software AG kunnen wij ons IoT-platform verder opschalen en nieuwe fuctionaliteit toevoegen zoals Streaming Analytics, Micro Services en nieuwe protocollen, waardoor wij grootzakelijke klanten een innovatieve combinatie van een krachtig IoT-platform en nieuwe diensten kunnen aanbieden. 

Sanjay Brahmawar, CEO van Software AG: “Dit is een nieuwe vorm van partnerschap en samenwerken. Wij bieden IoT-oplossingen voor de realtime economie. Met T-Systems als strategisch partner, bieden we het meest concurrerende platform. Het platform biedt een schat aan nieuwe inzichten om kosten te besparen, efficiëntie te verhogen, beveiliging te verbeteren en nieuwe waarde te creëren”.

Software AG is onlangs door Gartner als visionair beoordeeld in het Gartner Magic Quadrant voor industriële IoT-platforms. Met het strategische internationale partnerschap met T-Systems versterkt Software AG zijn expertise in IoT.

Reactie toevoegen