Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van T-Systems Nederland
Carriere
Erik Veldhuizen is per 1 juni aangetreden als Vice President Sales bij T-Systems Nederland

Erik Veldhuizen nieuwe Vice President Sales bij T-Systems Nederland

Erik Veldhuizen is per 1 juni aangetreden als Vice President Sales bij T-Systems Nederland

5 augustus 2019
Door: T-Systems Nederland , partner

Erik Veldhuizen is per 1 juni aangetreden als Vice President Sales bij T-Systems Nederland

In deze rol is hij verantwoordelijk voor de salesorganisatie, waaraan hij zal bijdragen met kennis, inzichten en inspiratie op het gebied van klantgerichtheid, sales performance, groei en ontwikkeling. Erik heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van commercieel management bij B2B-organisaties.

Expertise
Tot voor kort werkte Erik voor multinational AkzoNobel. Hier vervulde hij vanaf 2014 de functie van Global Commercial Excellence Director voor de divisie Paint. In deze rol was hij verantwoordelijk voor de verdere professionalisering en klantgerichtheid van de wereldwijde sales- en serviceorganisatie die een verbetering van klantwaardering en Return on Sales opleverde. 

Vanuit zijn internationale ervaring heeft hij uitgebreide en wereldwijde marktkennis van industrieën als de chemie, olie en energie, farmacie, de maakindustrie, verpakkingsindustrie, bouwsector en bouwmaterialen en IT-dienstverlening. Erik Veldhuizen studeerde technische bedrijfskunde aan de Universiteit Twente en specialiseerde zich in B2B-marketing en sales. Na zijn studie startte hij in 1993 bij Unilever. 

Ambities
T-Systems wil de komende jaren verder innoveren door te investeren in klantgerichtheid, portfoliomanagement, en klanten en werknemers centraal te stellen. Erik zal hier vanuit zijn expertises op structurele wijze een belangrijke bijdrage aan leveren.

Reactie toevoegen