Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Sophos
Security
De Frabrique

Sophos Security Day Nederland 2019

Sophos Security Day Nederland staat weer voor de deur!

21 augustus 2019
Door: Sophos, partner

Sophos Security Day Nederland staat weer voor de deur!

Op woensdag 2 oktober vindt de Sophos Security Day Nederland plaats in de Fabrique in Utrecht. Dit is alweer de zevende editie waarbij honderden personen uit het bedrijfsleven samenkomen om zich bij te scholen over de laatste cybersecurity trends & ontwikkelingen, wat de visie van Sophos is op deze ontwikkelingen en uiteraard verzorgen we heerlijke versnaperingen en verassingen. Al met al, een leerzame, inspirerende en bovenal gezellig dag die je niet wil missen.

83% van de IT managers zeggen dat malware bedreigingen moeilijker zijn om te stoppen in vergelijking met vorig jaar. Waarom? Omdat cybercriminelen voor hun geavanceerde aanvallen verschillende technieken met elkaar verbinden, waarbij de meeste security producten nog in isolement werken. Het is tijd om te evolueren! En evolueren is moeilijk, maar wij leggen dit graag kort en bondig aan je uit met de tips die je veelal direct kan toepassen. Laat jezelf bijscholen en voorkom dat hackers je voor zijn.

Het programma is momenteel in ontwikkeling. Het tijdschema is al wel bekend op de eventpagina. Wij zorgen dat deze dynamisch bijgehouden wordt, zodat je als eerste op de hoogte bent van sprekers en acts. Uiteraard verklappen we niet alles en houden we bepaalde zaken voor ons, zodat je tijdens de dag ook verrast wordt. Dat het programma nog niet volledig rond is, betekent niet dat je je nog niet kan registreren. Doe dat nu hier!  

Wij hopen jou te zien op 2 oktober van 12.00 uur tot 18.00 uur in de Fabrique in Utrecht. Tot dan!

Reactie toevoegen