Beheer

Dit is een bijdrage van Solvinity
Outsourcing
Ronde Tafel event online

Online event: Digitale Agenda 2024

IT wel of niet uitbesteden, hoe maak je de keuze?

28 oktober 2020
Door: Solvinity, partner

IT wel of niet uitbesteden, hoe maak je de keuze?

De overheid wil het de burger en ondernemer zo makkelijk mogelijk maken. Digitalisering van de dienstverlening is daarbij onmisbaar. Dat is de boodschap van de Digitale Agenda Gemeenten 2024. Dit vraagt steeds vaker om een herziening van de IT-infrastructuur en stelt gemeenten voor een behoorlijke uitdaging. De ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op en kennis is schaars. Draagt het uitbesteden van je ICT bij aan de digitale transformatie van een gemeente? En wanneer dit niet zo is, wat is er dan voor nodig om wel tot een toekomstbestendige IT-strategie te komen? Wat kunnen gemeenten in dit traject van elkaar leren?

Op 19 november biedt Solvinity i.s.m. AG Connect de kans aan IT-beslissingsbevoegden binnen gemeenten om met ervaringsdeskundigen uit de gemeentewereld in gesprek te gaan. Tijdens een online Ronde Tafel ga je in klein groepen in gesprek over onder andere:

  • Welke afwegingen maak je om tot een juiste keuze te komen?
  • Als je kiest voor uitbesteding, hoe houd je dan de controle?
  • Hoe zorg je dat je goed beschermd blijft tegen cybercrime en voldoet aan wet- en regelgeving?

Het gesprek wordt geleid door Elisabeth van den Hoogen (AG Connect) en Rob van Ewijck (Solvinity). Ook zijn aanwezig Jos Lindhout vanuit gemeente Alphen a/d Rijn (IT uitbesteed) en Paul Bakker van gemeente Beverwijk (niet uitbesteed) om vragen te beantwoorden.

  • Datum: 19 november
  • Tijd: 14.00 - 16.00 uur
  • Locatie: online
  • Kosten: gratis

Ook leren van andere gemeenten? Meld je aan!
Meer informatie over de opzet, het programma en de sprekers vind je hier.

 

Reactie toevoegen