Beheer

Dit is een bijdrage van Solvinity
Security
Ronde tafel gemeenten informatiebeveiliging door solvinity en quarant

Gratis online Ronde Tafel voor gemeenten over Informatiebeveiliging

Meld je aan en ga in gesprek met collega-gemeenten en experts

27 september 2021
Door: Solvinity, partner

Meld je aan en ga in gesprek met collega-gemeenten en experts

Hoe is informatiebeveiliging bij jouw gemeente georganiseerd, en welke technologische en menselijke aspecten komen daarbij kijken? Hoe kun je de risico’s bij jouw gemeente verder verminderen? En hoe zorg je ervoor dat dit steeds weer aan laat sluiten op alle digitale ontwikkelingen?

Na de succesvolle Ronde Tafel in april eerder dit jaar slaan secure managed service provider Solvinity en Quarant, adviesbureau voor lokale overheid, nogmaals de handen ineen om gemeenten verder te helpen bij hun digitale transformatie, ditmaal rondom het thema Informatiebeveiliging.

We nodigen je uit om op 13 oktober van 09:30 – 12:30 uur in gesprek te gaan met collega-gemeenten en experts tijdens de gratis online Ronde Tafel:

'Informatiebeveiliging: breng je organisatie en techniek in balans’

Waarom deelnemen?

Tijdens deze Ronde Tafel krijg je:

  • een interactief programma met ruimte voor vragen en antwoorden en een breakoutsessie;
  • inspirerende presentaties van experts en ervaringsdeskundigen, waaronder een gemeentelijke praktijkcase van Hof van Twente;
  • meer inzicht in de drie belangrijkste pijlers van een goede informatiebeveiliging: de balans tussen organisatorische, menselijke en technische aspecten;
  • praktische handvatten om de beveiliging van jouw gemeentelijke organisatie te versterken.

Met een digitaal vooronderzoek, dat we vooraf afnemen onder de deelnemers, laten we de thema’s tijdens de Ronde Tafel zo goed mogelijk aansluiten bij de behoeften van de deelnemers. Zo kun jij na deze sessie met concrete acties aan de slag.

Voor wie is dit interessant?

Het event is interessant voor I&A-managers en teamleiders, project- en programmamanagers Digitale Transformatie, CIO’s, Security Officers, CISO’s en hoofden bedrijfsvoering van gemeenten.

Sprekers

Aanmelden

Markeer 13 oktober van 9:30 – 12:30 uur in je agenda en ga naar onze website voor meer informatie en om je direct aan te melden.

Lees ook

Acht concrete IT-adviezen voor en door gemeenten
5 IT focuspunten voor gemeenten na corona

Solvinity en Quarant
Als Secure Managed Service Provider is security & compliance randvoorwaarde bij al wat Solvinity doet voor zijn klanten. Quarant, als hét onafhankelijke adviesbureau voor lokale overheid, helpt gemeenten bij de bewustwording en organisatie van informatiebeveiliging. Onze organisaties vinden elkaar in de aandacht voor de menskant bij nieuwe ontwikkelingen die op organisaties afkomen.

Ronde Tafel Informatiebeveiliging Solvinity & Quarant 13 oktober 2021

Reactie toevoegen