Beheer

Dit is een bijdrage van Solvinity
Cloud
webinar Cloud Security & Compliancy for Financial Services

Cloud Security & Compliancy for Financial Services

Registreer en leer de public cloud op een veilige en compliant manier inzetten.

19 mei 2021
Door: Solvinity, partner

Registreer en leer de public cloud op een veilige en compliant manier inzetten.

Voor banken, verzekeraars en fintech/insurtech is de public cloud een belangrijke aanjager van innovatie en digitale transformatie. Maar hoe beheer je je public cloudomgeving met met alle privacy gevoelige data op een veilige en verantwoorde manier?

Om hun digitale transformatie en time to market te versnellen, werken veel financiële organisaties al in de public cloud. De public cloud biedt een schat aan mogelijkheden voor innovatie waarmee IT die transformatie kan faciliteren. Maar bij het beheer van een public en hybrid cloudomgeving komt ook een fikse security uitdaging kijken. Als je cloudomgeving niet veilig is ingericht, loop je grote risico’s en als financiële instelling ben je zelf verantwoordelijk om te voldoen aan richtlijnen van de DNB en AFM.  

Inhoud
In het webinar leer je hoe je de innovatie van de public cloud optimaal inzet en met een veilige en solide landingzone verankert in je organisatie. Ook vertellen we hoe je kunt voldoen aan security & compliance normen en zo de maximale controle behoudt over je data. De volgende onderwepen komen aan bod: 
 
•    Trends in de Financial Services Industry: welke trends spelen er op dit moment binnen de financiële industrie en wat is de impact hiervan op je organisatie?
•    Public cloud en digitale transformatie: hoe kun je de public cloud inzetten om je digitale transformatie te faciliteren? 
•    Security & compliancy in de public cloud: hoe integreer je security en compliance als een rode draad binnen je cloudomgeving?  

Na het webinar heb je een helder beeld van wat je kunt doen om de mogelijkheden van de public cloud te benutten en op een veilige en compliant manier in te zetten.    

Voor wie is dit interessant? 
Voor business managers die IT inzetten voor hun primaire bedrijfsproces, maar ook voor CIO’s, IT-directors én de CISO’s en DPO’s van banken, verzekeraars, Fintech/Insurtech bedrijven.  

MELD MIJ AAN

Dit event wordt georganiseerd door Solvinity in samenwerking met Microsoft. Kijk voor meer informatie over het programma en de sprekers op solvinity.com.

Graag tot dan! 

Reactie toevoegen