Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van SAS
Analytics
data analytics innovaties

Waarom de inzet van data en analytics juist nu zo relevant is

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun bedrijf snel kunnen bijsturen en aanpassen aan de huidige situatie. 

4 september 2020
Door: SAS , partner

Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun bedrijf snel kunnen bijsturen en aanpassen aan de huidige situatie. 

In deze uitdagende tijden is het belangrijk dat je wendbaar, flexibel en veerkrachtig bent. Veel organisaties worstelen met de vraag hoe ze hun bedrijf snel kunnen bijsturen en aanpassen aan de huidige situatie. Ze zoeken naar nieuwe manieren om hun bedrijfsvoering te verbeteren of hun klanten te bedienen. Organisaties die data inzetten zijn succesvoller, en zijn in staat om betere en slimmere beslissingen te nemen.

“Do Great Things. With data. With analytics. With SAS.” is daarom verkozen tot het thema van SAS Analytics Forum op 8 september. Hier hoor je waarom de inzet van data en analytics juist nu zo relevant is. Internationale sprekers én experts van diverse innovatieve organisaties delen hun kennis en ervaringen over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in AI, machine learning en cloud. Geheel in 2020 stijl: online, snel en afwisselend. 

In sneltreinvaart krijg je een kijkje in de keuken bij de volgende organisaties en projecten:

 • Astrid Raaphorst, Directeur Kernprocessen NL en Juridische Zaken bij RVO.nl, deelt waarom data-analyses onmisbaar zijn bij het verwerken van 220.000 subsidieaanvragen.
   
 • Frank Wetters, IT Lead (Financial & Non-Financial) Risk & Analytics bij ING wordt geïnterviewd over “Empowering analytical capability in a regulated banking environment”.
   
 • Raffael Reinhold, CEO van Office Depot Europe, neemt je mee in het traject van digitale transformatie bij Office Depot Europe, en de uitdagingen en kansen die dit met zich meebrengt.
   
 • Ron Akkerman, Lid Raad van Bestuur, en Frank Kroezen, Chirurg, van Treant Zorggroep vertellen over de unieke manier waarop Treant de vele mogelijkheden van het SAS Platform benut en een stevig fundament heeft gelegd voor datagedreven zorg.
   
 • Een inspirerend verhaal van Martine Keulen en Rutger van Beek van Project MARCH over de ontwikkeling van een exoskelet, die mensen met een dwarslaesie weer laat opstaan en lopen.

Benieuwd naar deze verhalen en andere visieverhalen van thought leaders? Dan nodigen we je van harte uit voor het SAS Analytics Forum op 8 september van 14.00 – 15.30 uur.

Reactie toevoegen