Management

Dit is een bijdrage van SAS
Datamanagement
virtual friday

The Never Normal: hoe kunnen organisaties beter, wendbaarder en veerkrachtiger worden

SAS Virtual Friday: nieuwe serie met korte online kennis- en inspiratiesessies 

7 mei 2020
Door: SAS , partner

SAS Virtual Friday: nieuwe serie met korte online kennis- en inspiratiesessies 

Het zijn uitdagende tijden. We worden dagelijks geconfronteerd met het never normal, een tijd waarin niets meer zeker is en er veel vragen rijzen. We zijn allemaal op zoek naar inspiratie en expertise over hoe onze organisaties beter, wendbaarder en veerkrachtiger kunnen worden. Hoe kunnen we het never normal niet alleen trotseren, maar er ook lessen uit trekken? Hoe kunnen we technologie, innovatie en nieuwe concepten inzetten om er zelfs beter van te worden?

Het antwoord op deze vragen en inzichten in de laatste trends in Analytics en Artificial Intelligence, krijg je tijdens de SAS Virtual Fridays in mei en juni. Dit zijn korte online sessies van 30 tot 60 minuten met kennis en inspiratie over hoe onze organisaties wendbaarder en veerkrachtiger kunnen worden.  Thought leaders als Peter Hinssen, Pascal Coppens, Rik Vera, Ann Dooms, Tom Van de Weghe en Steven Van Belleghem laten zien hoe je je kunt voorbereiden op de ‘Never Normal’. Daarnaast delen topdeskundigen van SAS hun inzichten in de rol van Analytics en AI.

Hieronder een greep uit het programma:

  • De Virtual Friday serie start op vrijdag 8 mei met 'Thriving in the Never Normal'. Vijf gesprekken van 30 minuten, onder leiding van moderator Peter Hinssen, over hoe je als merk relevant en zichtbaar kunt blijven, hoe je fake van echt nieuws kunt onderscheiden en wat we kunnen leren van een land als China in hoe zij snel en flexibel reageren op onzekere situaties. 
  • Op vrijdag 15 mei start de reeks praktische Insight sessies ‘How to become data driven’v, die dieper ingaan op de vraag hoe organisaties aan de hand van datagedreven initiatieven betere beslissingen kunnen nemen om te anticiperen op veranderingen. Thema’s die aan bod komen zijn de versnelling van de digitale transformatie, klantinteractie en het in kaart brengen van (financiële) risico’s. 
  • Op vrijdag 19 juni om 15.00 staat de Talk of the Geeks op het programma. Zes enthousiaste data science-experts nemen je in vogelvlucht mee in het thema ‘Time travel’. Interactieve sessie over technische onderwerpen die het data science landschap van vandaag bepalen. Op het programma staan onder meer CT-scans, real-time toekomstvoorspellingen, meertalig machine learning en biomedische beeldsegmentatie. 

Van de nerdy “Talk of the Geeks” en de inspirerende “Peter Hinssen and Friends” sessies tot de praktische “Insight Sessions” … Er is keuze uit meer dan 10 fascinerende webinars.  Het volledige programma vind je hier.

Reactie toevoegen