Beheer

Dit is een bijdrage van Rubicon
Cloud
Moderne applicatie-architectuur in de praktijk

Digitale transformatie versnellen en faciliteren met een gedistribueerde architectuur

Mesh Apps and Services Architecture

4 november 2021
Door: Rubicon, partner

Mesh Apps and Services Architecture

Hoe ga je toekomstbestendig om met applicatie-architectuur en integratie in de cloud? En hoe zorg je dat je kunt blijven beantwoorden aan de veelheid aan vragen vanuit de business?

Managers Development, Managers Operations en Architecten voelen de noodzaak om te moderniseren en om de productiviteit van ontwikkelaars, de flexibiliteit van applicaties en de schaalbaarheid te verhogen. Veel organisaties kiezen daarom voor een gedistribueerde architectuur voor zowel nieuwe als bestaande applicaties en diensten.

Mesh Apps and Services Architecture (MASA) is een aantal jaren geleden door Gartner voorgesteld als een nieuwe applicatie architectuur. Voor het realiseren van flexibele, multi-channel, snel evoluerende, gebruikersgerichte en feature-rijke applicaties.

Maar: hoe werkt dit in een Microsoft-wereld? En hoe werkt het in de praktijk? En wat kan het opleveren?

Webinar: MASA in een Microsoft-omgeving

In dit webinar op 16 november a.s. in samenwerking met Microsoft nemen we u mee in Microsoft’s-visie op MASA, de cloud services die Microsoft hiervoor biedt en hoe Rubicon deze services inzet bij klanten. Na dit webinar heeft u een goed beeld van wat MASA is en hoe dit een onderdeel kan zijn van uw digitale transformatie. We laten u ook zien op welke manier Rubicon uw organisatie kan helpen bij het realiseren van deze moderne architectuur, aan de hand van onze praktijkervaring.

Doelgroep

Dit webinar is interessant voor Managers IT, Managers Development, Managers Operations, Lead Architecten, Integratie Architecten en Solution Architecten.

Praktische informatie webinar

Datum: 16 november 2021
Tijd: 10.30 - 12.00 uur

Deelnemen

Meld je aan via de eventpagina.

Reactie toevoegen