Innovatie & Strategie

Dit is een bijdrage van Redwood
Cloud
migratie job scheduling in 14 dagen

CSM Bakery Solutions migreert supersnel naar workload automation SaaS-oplossing

CSM Bakery Solutions migreert SAP job scheduling succesvol naar RunMyJobs workload automation met Redwood.

18 augustus 2020
Door: Redwood, partner

CSM Bakery Solutions migreert SAP job scheduling succesvol naar RunMyJobs workload automation met Redwood.

Wie bel je als je midden in een groot project zit om al je SAP-systemen te migreren en je hebt maar twee weken om tegelijkertijd je centrale job scheduling tool te vervangen? CSM Bakery Solutions bevond zich precies in die positie afgelopen april en publiceerde een urgente RFP. De respons was niet geweldig; de meeste leveranciers van job scheduling en workload automation reageerden helemaal niet of zeiden dat ze niet konden helpen. Dat is het moment waarop Redwood met RunMyJobs SaaS-workload automatisering naar voren kwam.

De achterliggende reden van dit project was dat het contract van CSM met zijn outsourcing- en hosting partner afliep. Het wereldwijde bedrijf voor bakkerijoplossingen moest een hele reeks van 70 SAP-systemen migreren naar een door een partner-managed cloud, inclusief het operating systeem en de database wijzigingen. Als onderdeel van die verhuizing moest CSM ook zijn centrale job scheduling vervangen. Het draaide Automic's UC4, dat eerder onder licentie stond via de outsourcingpartner.

De uitdaging was om de SAP-jobs van CSM in slechts twee weken te verplaatsen naar een nieuwe monitoring- en schedulingtool voor housekeeping taken - en dat allemaal terwijl het belangrijkste SAP-migratieproject werd uitgevoerd. Een belangrijk voordeel van RunMyJobs is dat het de enige SaaS-oplossing voor workload automatisering op de markt is. Dit betekende dat CSM zich geen zorgen hoefde te maken over het leveren van hardware, het installeren en beheren van software, of het gebruik van resources die niet beschikbaar zijn. Dit was van cruciaal belang om dit snelle migratieproject voor workload automatisering binnen twee weken te realiseren.

Migratieproces

De ervaring van Redwood met het migreren van klanten vanuit andere tools voor job scheduling en workload automatisering bleek ook van onschatbare waarde om CSM vertrouwen en een veilige weg naar migratie te bieden. Redwood brengt niet alleen een schat aan ervaring met zich mee, maar veel delen van het migratieproces zelf zijn geautomatiseerd. Redwood heeft zijn belofte waargemaakt en CSM in slechts 10 dagen in productie laten draaien en biedt nu ondersteuning en advies over mogelijkheden voor verdere verbetering. 

In een LinkedIn-post prees Danny McCarthy, senior manager, global integration and SAP technical services bij CSM, de respons en ondersteuning van Redwood en zei: "De interactie, samenwerking, voortdurende communicatie en ondersteuning was onmiddellijk. En ze leverden zoals beloofd. Niet alleen dat, maar ze blijven resultaten leveren, met training en verdere ondersteuning en suggesties voor verbeteringen. Dus Redwood bedankt voor alles wat je hebt gedaan om ons bij CSM te helpen slagen. "

Onze klanten hebben veel zorgen, maar ze hoeven geen energie te verspillen door zich zorgen te maken over de service die hun kritieke processen automatiseert. Daar zorgen wij bij Redwood graag voor.

Reactie toevoegen